Dochter van Harry en Meghan gedoopt: meisje heeft titel 'prinses'

Dochter van Harry en Meghan gedoopt: meisje heeft titel
  • in Baby
  • 0
  • 900
  • 10/03/2023

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben hun dochtertje Lilibeth Diana, vernoemd naar koningin Elizabeth en lady Di, laten dopen in Los Angeles. Nu het meisje gedoopt is, heeft ze de titel 'prinses' gekregen. 

Lang gewacht 

De hertog en hertogin van Sussex hebben lang gewacht met het dopen van hun dochter. Zij is nu één, dus ze hebben een heel jaar gewacht. Hun oudste zoontje Archie, geboren in 2019, hebben ze namelijk twee maanden na de geboorte al laten dopen. Dit gebeurde in de privékapel van Windsor Castle. 

Doopceremonie 

Bij de doopceremonie waren ongeveer 20 tot 30 personen aanwezig, waaronder Meghans moeder Doria en acteur Tyler Perry. De Madea-acteur is tevens ook een goede vriend van het koppel en is de peetvader van Lilibeth. 

Prins en prinses 

Er zit een reden achter dat de kinderen deze titels krijgen. Na de dood van hun overgrootmoeder Elizabeth vorig jaar, zijn de kinderen van Harry en Meghan automatisch prins en prinses. Prins Charles werd toen koning Charles en alle kinderen van de monarch krijgen automatisch een royale titel. Dit is ooit bedacht door koning George in 1917. 

Zijn jouw kinderen gedoopt? 

Lees ook

Veel gedoe over de naam van pasgeboren dochter Meghan en Harry
Opgedoken clip: Harry Potter-actrice vroeg prins William als peetvader voor dochter

Bron: AD

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50