Dochter Serena Williams heeft al een eigen Instagram-account

Dochter Serena Williams heeft al een eigen Instagram-account

Ze is nog maar iets van anderhalve seconde ter wereld en ze heeft al een eigen Instagram-account met meer dan 55.000 volgers! Over wie we het hebben? Het pasgeboren dochtertje van tennister Serena Williams.

Als je vader de oprichter is van het sociale netwerk Reddit, kan het natuurlijk niet uitblijven dat je een eigen account hebt op een sociaal netwerk. Voor de pasgeboren Olympia Ohanian betekent dat een eigen account op Instagram. Met slechts drie posts heeft ze al ruim 55.000 volgers verzameld.

Lees ook:
Waarom Serena Williams blijft sporten tijdens haar zwangerschap

Volgers

Haar ouders, tennister Serena Williams en Reddit-oprichter Alexis Ohanian, bedienen natuurlijk de knoppen van haar account. Maar als hun dochter oud genoeg is om dat zelf te doen, hoeveel volgers zal ze dan wel niet bij elkaar verzameld hebben?

Meer baby's met eigen Insta-account

Het dochtertje van Serena is trouwens niet de eerste baby die een eigen Insta-account heeft en een enorme schare volgers hebben. Zo gingen Baby Chanel Nicole en Olivia M Reyes haar al voor.

Biceps

Iets voor jouw baby om een eigen Insta-account te hebben?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50