Dit wil je zien: Jamie Oliver’s zoon zijn eerste kookvideo

Dit wil je zien: Jamie Oliver’s zoon zijn eerste kookvideo

Jamie Oliver is misschien wel een van onze favoriete chefs. Zijn gerechten zijn overheerlijk en zijn enthousiasme kijkt heerlijk weg. Ieder huishouden heeft waarschijnlijk wel een kookboek van Jamie staan, en wie weet komt daar nog wel een extra exemplaar bij.

En dat zou zomaar eens een boek van Buddy Oliver kunnen zijn. In onderstaande video zie je hoe vader en zoon samen scrambled eggs maken. Je verwacht het wellicht niet 1-2-3 maar de kleine man is net zo getalenteerd als zijn paps. Hier zouden ook ouderen nog een hoop van kunnen leren!

Houdt jouw zoon of dochter ook zo van kokkerellen?

Inga Stoit is online redacteur bij BabyBytes. In haar vrije tijd doet zij veel aan sporten, koken, yoga en ze is gek op lange wandelingen met haar hondjes. Volg Inga ook op Instagram!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Shrimp

    Awwh zo lief🥰. Ik had twee koks, nu heb ik er nog 1 en die is meer een fan die de creaties eet voor ze op zn bord belanden en dan bedoel ik niet alleen pannekoeken.. alles. Gisteren haalde de Indiase curry schotel die ik gemaakt had zn bord niet voor hij even “ geproefd” had. Lees; gewoon volle lepels blijven scheppen. Enige commentaar “ isse beetje pittig”

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50