Dit had hij absoluut niet verwacht tijdens fotoshoot met zijn vrouw

Dit had hij absoluut niet verwacht tijdens fotoshoot met zijn vrouw

Will dacht dat hij samen met zijn vrouw Chelsie een ‘gewone’ fotoshoot zou hebben. Maar zijn ega had wel een hele mooie verrassing voor hem in petto!

Niets vermoedend poseerde Will samen met zijn echtgenote Chelsie voor de camera van fotografe Kara Quinn. Hij vond het een leuk idee toen de fotografe ze allebei een bord gaf waarop ze met drie woorden elkaar moesten beschrijven. Hij had niet verwacht dat de woorden van Chelsie hem compleet uit het veld zouden slaan. Zij schreef op haar bord: “Je wordt vader”....

Lees ook:
De leukste zwangerschapsaankondigingen die we tegenkwamen

Speciaal moment

Fotografe Kara legde de verrassing op zijn gezicht prachtig vast. Tegen Popsugar.com vertelt ze: “Ik word niet elke dag gevraagd voor zo’n speciaal moment. Een paar dagen was ik de enige die wist dat Chelsie zwanger was. Ik was zo zenuwachtig. Toen Chelsie eindelijk haar bord omdraaide, duurde het een paar lange seconden voordat Will begreep wat er op haar bord stond. Zoals je op de foto’s kunt zien was hij compleet in shock. Het was een van de meest bijzondere momenten waar ik bij mocht zijn.”

Wij vragen ons vooral af: hoe heeft Chelsie ZO lang haar zwangerschap geheim kunnen houden voor haar man? 

Hoe heb jij het Goede Nieuws aan je man, vriend of partner verteld?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (22) Stuur een bedankje


 • .FamilyFirst

  Ik heb 1 x mee gedaan, en zou het niet nog een keer doen, heb het tot het eind volgehohden maar man wat vond ik het een ellende. Heb 4 kinderen en pas bij de 4de mee gedaan ook.

 • JeLuMi

  2x meegedaan. Na de 2e bevalling een bloedtransfusie gehad dus mocht ik de 3e en 4e zwangerschap helaas niet meedoen.

  Kleine moeite.

 • O.

  Het is helemaal niet asociaal om niet mee te doen, uiteindelijk blijft het moeder natuur die hoort te bepalen of er een kind komt of niet.

 • Barbamammie79

  Nooit gedaan en geen spijt of schuldgevoel.

  Niet heel sociaal? Wat een onzin...

  Verdiep je er eens in... hCG kan gewoon gemaakt worden... de urine van vrouwen is daar helemaal niet voor nodig.

  Bovendien wordt het ook voor de dieren industrie gebruikt.... voor de fok....

  En voor afslankproducten

  Maar nogmaals... hCG is gewoon maakbaar in een fabriek.

  Dus ik zal wel gek zijn om mee te doen.

  Google maar eens op... hcg uit urine/welk doel....

  Succes.

  Als je alleen maar het foldertje van moeders voor moeders leest.... tja...

 • mijn~meisje

  die beker is zo groot dat de plas echt niet over je handen komt hoor! ik heb twee keer meegedaan en geen spijt. Ik zou het zo weer doen.

 • Celian

  Bij twee zwangerschappen wel gedaan maar dit werd beide een miskraam en ik vond het heel vervelend om ze te moeten bellen en zeggen dat ze geen flessen meer hoefden te komen omwisselen. Dus bij de laatste zwangerschap mij niet meer aangemeld.

 • ME1214

  De eerste werd een miskraam, bij de 2e heb ik veel stress in het begin ervaren door veel bloedverlies en lukt het mij niet om mij hierop te concentreren. Daarnaast eindigde de 2e zwangerschap in pre-eclampsie, waardoor ik vanaf 28 weken urine dagelijks moest sparen. Daardoor bij mij. 3e zwangerschap niet meegedaan. Ik zou het nu denk ik wel doen, maar of er ooit een 3e kindje komt....

 • Lylah5

  Ik heb drie keer meegedaan, was een aardige opgave omdat ik zo misselijk was. En die geur uit die flessen maakte dat alleen maar erger. Dus steeds met zoveel mogelijk neus dicht de urine in de fles gedaan. Vierde en vijfde zwangerschap heb ik niet meer meegedaan. Vond t wel welletjes haha

 • Soccer-Mom

  Ja, ik heb beide keren meegedaan. Alleen thuis. Ben niet met de flessen gaan zeulen.

  Tevens: waarom een foto van frisdrankflessen???

 • Ohmamamia

  Ik heb twee keer meegedaan, vond het niet zo'n grote moeite. Misschien kan ik goed mikken 😅 was ook niet zo misselijk.

  Nu derde zwangerschap woon ik in het buitenland en is er geen moeders voor moeders. Maar anders had ik ook niet meegedaan. Beetje jammer dat de mvm mevrouw die bij de verloskundige werkt, wat in het zelfde gebouw zit als het consultariebureau, blijkbaar mijn zwangerschap besproken heeft. Bij het volgende cb bezoek werd ik ermee gefeliciteerd door de verpleegster. Die echt niet kon vertellen waar ze de info vandaan had 🙄 Niet sjiek.

  Heb er verder niets mee gedaan, ging toen ook naar een andere verloskundige, maar mijn pies kon ze vergeten.

 • Oummii

  Wilde altijd graag deelnemen en ik begreep ook niet waarom niet alle zwangeren hieraan deelnamen. Ha! Wat een naïviteit. Alle 3 de zwangerschappen was het vechten tegen de misselijkheid. Elke dag was mijn grootste doel: overleven. Jammer.

 • Barbamammie79

  Waarom maar 1 op de 5 zwangeren mee doen? Omdat ze je urine helemaal niet nodig hebben.... hCG is prima maakbaar.

  En bovendien wordt het voor heel veel andere zaken gebruikt.

  Ik heb nooit mee gedaan... ben niet gek.

 • IJsblokje

  Ja, beide keren heb ik meegedaan. Plassen moet ik toch wel, dus kleine moeite om het even op te vangen.

 • Nien2

  1x wel. Nadien niet meer ivm meerdere keren een bloedtransfusie . Dan is deelname niet meer mogelijk.

 • Mjn

  Ik heb er niet aan meegedaan. Ik vond het ook een kleine moeite maar omdat mijn 'mee doe periode' precies in de piek van Corona was (maart en april) voelde ik me er niet prettig bij. En omdat wij een afgesloten tuin hebben kan het ook niet zonder contact omgeruild worden. Dan moet ik het pontificaal voor mijn voordeur zetten. Wellicht volgende keer wel, mocht het ons gegund zijn.

 • babywensje

  Ik deed bij mijn eerste zwangerschap mee, maar dit werd een miskraam. Dat is de reden dat ik er tijdens deze zwangerschap voor gekozen heb om niet mee te doen, omdat ik niet constant bezig wilde zijn met het idee dat ik zwanger was. Ik had er te weinig vertrouwen in om te geloven dat het nu wel goed zou gaan..

 • 2019mama

  Ik had er bij de eerste zwangerschap nooit over na gedacht eerlijk gezegd. En nu wilde ik me er eens in verdiepen, maar zag ik direct dat ik niet mee mag doen, omdat ik een bloedtransfusie heb gehad. Voor mij ook geen deelname dus.

 • Nog-even!

  Ik heb nooit meegedaan... Was er sowieso te misselijk voor. Maar ik kan er ook niet helemaal achterstaan... Naast dat het voor goede doelen wordt gebruikt, verdwijnt een deel vh HCG naar vage alternatieve afslankmethodes en de rest urine wordt gebruikt voor kunstmest.... Dat maakt het opeens iets minder "mooi": er wordt gewoon aan verdiend. En flink ook.

 • Mamamadelief

  Jeetje dit is totaal nieuw voor mij😱

 • Barbamammie79

  Klopt Nog Even... en voor de fok industrie... en een gedeelte gaat naar het buitenland

  HCG is trouwens perfect maakbaar.... urine van zwangeren is helemaal niet nodig.

  Onderzoek het maar eens.....

  Ik heb nooit mee gedaan. Ik zou niet weten waarom.

 • Paprikaplantje

  Ik had het me ook voorgenomen hoor... Maar werd met 8 weken zo misselijk dat ik nergens anders aan kon denken dan de dag overleven. Ook een miskraam gehad hiervoor, dus kon er eigenlijk zelf niet van uit gaan dat het goed zou gaan deze keer.

  Heel vervelend want er komt geen volgende keer, maar voelde me er wel rot over.

 • Barbamammie79

  Je rot voelen is nergens voor nodig....

  Urine is helemaal niet nodig. Ze kunnen het ook gewoon maken.

  Bovendien wordt het ook massaal gebruikt voor andere doelen....

  Google maar eens op: hcg uit urine/welk doel

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50