In Australië in de middle of nowhere wonen om bij je baby te zijn, iets voor jou?

In Australië in de middle of nowhere wonen om bij je baby te zijn, iets voor jou?

Dit Britse koppel had geen zin in een 9-tot-5-leventje met torenhoge hypotheeklasten. Toen Victoria (35) zwanger werd van Johnny (27) kozen ze ervoor om de kosten te drukken en op een stuk land van 50 hectare zo’n 3,5 uur rijden van Brisbane te gaan wonen.

Dure huizen

Het stel kwam zes jaar geleden apart van elkaar naar Australië. Samen met hun nu tien maanden oude dochter, begonnen ze hun huizenjacht in eerste instantie in de grote stad Sydney. Daar werden ze al snel met hun neus op de feiten gedrukt, een appartement kost daar al bijna een miljoen.

Koepel

Ze zagen het niet zitten om allebei fulltime te gaan werken om de hypotheek te betalen en daarnaast nog net rond te komen en vonden het stuk land waar ze een zelf een koepel op bouwden om in te wonen.

Rondreizen

Het gezin leeft gedeeltelijk op het land, dat ze Hinterland Hideaway noemen, en gedeeltelijk reizen ze rond in hun busje.

Zelfvoorzienend

Op hun land vangen ze regenwater op en gebruiken ze gasflessen om het te verwarmen. Ook maken ze gebruik van zonne energie, dus ze leven geheel zonder rekeningen te betalen. Ze verbouwen hun eigen eten, daar door zeggen ze ook een stuk gezonder te leven.

 

Foto's: Instagram

Zou zo'n leven iets voor jou zijn?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50