Dit babymeisje heeft bijna alle 50 staten van de VS bezocht

Dit babymeisje heeft bijna alle 50 staten van de VS bezocht

Ze is slechts vijf maanden oud, maar heeft al heel wat afgereisd. Baby Harper is waarschijnlijk de jongste persoon die bijna alle vijftig staten van de Verenigde Staten heeft bezocht!

Het staat op de bucketlist van vele Amerikanen (en misschien ook wel van jou) om alle staten van Amerika te bezoeken. Maar ja, dat kost wat. Toch is het de kleine Harper Yeats gelukt, want haar ouders zijn ware globetrotters. Papa Tristan Yeats en mama Cindt Lim komen oorspronkelijk uit Australië en wonen nu in Canada, althans… als ze niet op reis zijn.

Lees ook:
De eerste keer op vakantie met je baby

All Fifty States Club

Haar ouders hadden al met z’n tweetje 19 staten bezocht. Toen ze online de ‘All Fifty States Club’ ontdekten, kwam ze op het idee om dat met hun dochter Harper te doen, zodat ze de jongste persoon kon worden die dat was gelukt.

Op 18 oktober aanstaande zal Harper de vijftigste staat bezoeken: Vermont. Via Harper’s eigen Instagram-account kun je haar reis volgen.

 

Tip

Overigens hebben de ouders van het meisje nog een tip voor ouders die met een baby of een klein kind willen reizen.

“Neem zo weinig mogelijk mee en koop zo nodig onderweg nog dingen. Zo hoef je niet al te veel mee te nemen en is het comfortabeler om te reizen.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50