Disney-prinses als oppas gezocht

Disney-prinses als oppas gezocht

Het is soms moeilijk om de ideale oppas te vinden voor je kinderen, maar deze ouders maken het zichzelf bepaald niet gemakkelijk door wel hele aparte eisen aan de oppas te stellen: of ze zich elke maand als een andere Disney-prinses zou willen verkleden…

Het is niet zo eenvoudig om de perfecte oppas te vinden voor je kinderen, en toch doet dit Britse stel een poging om die te vinden voor hun tweelingdochters. Ze zijn namelijk op zoek naar een oppas die zich elke maand als een andere Disney-prinses zou willen verkleden. In de advertentie is te lezen dat ze op zoek zijn naar een parttime oppas, maar ze hebben wel een beetje rare vraag…

Lees ook:
Koppel zoekt oppas om mee te gaan op familievakantie naar Bahamas

Disney-prinses

“Mijn man en ik zijn op zoek naar een parttime oppas voor onze tweelingmeisjes voor doordeweeks, maar we willen iemand inhuren die op onze kinderen past als ze elke maand verkleed gaat als een andere Disney-prinses, zoals prinses Anna, Moana, Rapunzel en prinses Merida. Net zoals zoveel 5-jarige meisjes zijn onze dochters volledig geobsedeerd door Disney en we denken dat dit een manier is om ze belangrijke normen en waarden te leren. We weten dat dit geen normale eis is voor oppassers, maar we denken dat dit een geweldige manier is om onze meiden dingen als vastberadenheid, empathie, stoutmoedigheid en gevoel voor ambitie te leren.”

Riante beloning

Tegenover deze eigenaardige eis staat natuurlijk een riant salaris: 53.000 dollar per jaar, dat komt neer op zo’n 47.000 euro per jaar en je kostuums worden ook vergoed. Misschien dat je nog iemand voor deze baan weet?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50