Deze moeder laat zien hoeveel ze moet kolven voor haar drieling

Deze moeder laat zien hoeveel ze moet kolven voor haar drieling
  • in Voeding
  • 0
  • 1179
  • 20/08/2021

Haar drieling lag op de intensive care en ze voelde zich compleet machteloos. Het enige wat ze kon doen was zorgen dat ze genoeg borstvoeding kregen en dus moest ze kolven…heel veel kolven…

Nina Dufrenne herinnert het moment dat ze zich zo machteloos voelde nog heel erg goed. “Ik mocht ze niet aanraken. Het enige wat ik kon doen was ze voorzien van borstvoeding. Dus ik denk dat ik er daarom zo emotioneel aan gehecht raakte.”

Lees ook
Alles wat je wilt weten over kolven

Kolven voor drieling

Nina kolfde 24/7 om haar drieling Aubree, Emma en Louis genoeg voeding te geven, die na een zwangerschap van 29 weken in januari ter wereld kwamen. Volgens de moeder waren er veel mensen die twijfels hadden over de borstvoeding omdat de kindjes aan voedingsbuisjes waren verbonden. “Maar ik was vastbesloten om het te proberen.”

TikTok

Op TikTok deelt ze een video en foto’s om te laten zien hoeveel flesjes moedermelk ze heeft gekolfd:

@elle.plus.fourr

Feeding isn't a one lane road. The message is never doubt a determined mother. Just let us feed our babies. ##breastfeeding ##fedisbest ##triplets ##fypシ

What a time by Niall Horan and Julia Michaels - ana.tpwk
 

Kolven niet altijd even makkelijk

Het was niet makkelijk, want Nina heeft een syndroom aan haar eierstokken waardoor haar hormonen niet goed werken. Dit kan ook effect hebben om het geven van borstvoeding. “Toen ik zwanger was kon ik weinig informatie vinden over het geven van borstvoeding aan een drieling. Ik wil nu aan andere moeders laten zien dat het mogelijk is en dat het zo mooi is. Ik moest mezelf aanleren om door te zetten. Soms maakte ik meer melk aan dan ik voor mogelijk hield en een andere keer ging het minder goed. Dus dat voorraadje in de vriezer kwam dan goed uit.”

Bron: Today.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50