Déze dingen waarderen we het meest in onze relatie

Déze dingen waarderen we het meest in onze relatie
  • in Relaties
  • 0
  • 3652
  • 11/07/2021

Wat vind jij zo fijn aan je relatie? Dat je jezelf kunt zijn, dat jullie zoveel gemeen hebben, dat jullie juist zo verschillend zijn? Uit onderzoek blijkt dat het vooral de kleine dingen zijn die worden gewaardeerd.

Uit onderzoek van de online drogist Superdrug blijkt dat dit de zeven dingen zijn die hét recept zijn voor een gelukkige en lange relatie, meldt Nina.be:

1. Elkaar grappig vinden

Lachen om elkaars grapjes wordt zeer gewaardeerd in een relatie. Maar liefst 68 procent van de ondervraagden vindt gevoel voor humor in een relatie heel belangrijk.

2. Liefde gaat door de maag

Maar liefst 65 procent vindt het erg fijn als hun partner koopt eten koopt dat ze lekker vinden. Ja, ja, liefde gaat door de maag!

3. Vaak lachen

Uit het onderzoek kwam naar voren dat een glimlach in een relatie wonderen doet. Tip: dat doet het niet alleen in een liefdesrelatie, maar natuurlijk in veel meer situaties!

Lees ook:
Zo maak je je relatie nog hechter

4. Eten klaarmaken

Dat eten is toch wel heel belangrijk in een relatie. Hoe fijn is het als je partner iets lekkers voor je klaarmaakt? Dat is toch genieten!

5. Complimentjes geven

Iedereen gaat stralen door een compliment. In een relatie doet het de ander heel goed als je hem of haar laat weten hoe sexy of aantrekkelijk hij/zij is. Vrouwen vinden het trouwens wel iets belangrijker om te horen dan mannen.

6. Samen plannen maken

Wat gaan we dit weekend of vanavond doen? Maar liefst 53 procent vindt het heel fijn om samen plannen te maken. Leuk toch, fantaseren over je ideale avondje uit en dan ten uitvoer brengen?

7. Elkaar kunnen kalmeren

Wat is het fijn als je boos bent op iemand of om iets en je kunt je hart luchten bij je lief. En dat niet alleen: dat je partner je dan ook weer kan kalmeren doet voelt heel erg fijn, zegt 49 procent.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50