Debbie van B&B Vol Liefde laat groeiende buik op Instagram zien

Debbie van B&B Vol Liefde laat groeiende buik op Instagram zien

Gelukkig nieuws voor Debbie van B&B Vol Liefde, want samen met partner Vincenco is ze zwanger van hun eerste kindje! De aanstaande moeder liet dit vorige maand weten op Instagram en postte onlangs een foto van haar groeiende buikje!

 

Foto

Op de Instagram foto zien we Debbie terwijl ze aan het mediteren is op het strand. Met de caption: ''Zon, zee, strand, meditatie, stretching & familie - het recept voor een prachtige zondagochtend!'', laat ze zien dat ze een goed leven leidt!  

Maagzuur

Debbie vervolgde de caption over een kwaaltje dat veel zwangere vrouwen vast wel herkennen: maagzuur. Ze vroeg aan haar volgers: ''Vraag aan alle (toekomstige) mama’s: ik ben op zoek naar dé tip tegen maagzuur?'' 

B&B Vol Liefde

Met de mannen die haar in Italië kwamen opzoeken tijdens de opnames van B&B Vol Liefde had Debbie geen klik. Daar was geen sprake van. Kritische kijkers vonden haar dan ook een 'Ice Queen', maar gelukkig is Debbie al een tijdje gelukkig met haar grote liefde Vincenzo en is er nu dus zelfs een kleine op komst! 

Gefeliciteerd met dit geweldige nieuws! 

Heb/had jij last van maagzuur tijdens jouw zwangerschap? Wat doe/deed jij hiertegen? 

Lees ook

Dit kun je beter niet eten bij brandend maagzuur tijdens de zwangerschap
Bevallen? Deze dingen veranderen (bijna altijd blijvend) aan je lichaam

Bron: Grazia

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50