De wereld rondzeilen met een pasgeboren baby: dit Spaanse koppel doet het

De wereld rondzeilen met een pasgeboren baby: dit Spaanse koppel doet het

De wereld rond met je pasgeboren baby. Voor het Spaanse koppel Carmen en Oriol is dit de werkelijkheid, want de moderne avonturiers zullen binnenkort koers zetten voor de wijde wereld, samen met hun pasgeboren zoontje Leo! 

Onverwacht zwanger 

Carmen Dopico en vriendlief Oriol Busquets, lijken voor het reizen te zijn geboren. Tijdens de intensieve training voor het avontuur, werd Carmen onverwacht zwanger van hun zoontje Leo. Volgens Oriol is dit geen hinder voor hun avontuur. Hij vertelt: “Leo heeft ons echt een doel gegeven voor ons project. Ons voornaamste doel is dat Leo de wereld begrijpt vanuit het standpunt van de puurste natuur.'' 

Zeilboot 

Met hun zeilboot, de Forquilla, een 14 meter lange zeilboot, zal het gezin dit avontuur aangaan. De boot met 3 kajuiten en twee badkamers zal voor de komende maanden hun thuis zijn. Met als grootste uitdaging de wisselvallige weersomstandigheden en containerschepen, is die intensieve training zeker nodig. 

Het plan 

Het plan is om eerst naar de Canarische eilanden te varen en daarvandaan richting de Atlantische oceaan te gaan. Het koppel is van plan om te vertrekken rond eind juli. Eerst willen ze drie maanden 'oefenen' op de Middellandse Zee en als dat volgens plan gaat, vertrekken ze de wijde wereld in. Je kan het avontuur volgen via hun Instagram pagina @velero_forquilla!

Heb jij ooit een grote reis gemaakt met de kinderen?

Lees ook

Reizen met kinderen: 5 × leuke items!
Als je voor het eerst gaat reizen met je kindjes

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50