De vieze dingen die we in onze relatie niet langer voor elkaar verbergen

De vieze dingen die we in onze relatie niet langer voor elkaar verbergen

Hoe langer je samen bent hoe minder je voor elkaar geheim houdt. Misschien dat je eerst niet naar de wc durfde als hij de deur nog niet uit was, maar dat is al lang verleden tijd. En dat geldt ook voor onderstaande dingen.

Het zijn de vieze dingen die je binnen jullie relatie doet. Geen zorgen, we doen het vrijwel allemaal en het is dus eigenlijk helemaal niet zo gek of ongebruikelijk. 

1. Puistjes uitknijpen

Misschien vind je het stiekem wel heel erg leuk om die enorme puist op de partner van je rug uit te knijpen. Hij gaat zeggen dat je hem pijn doet en jij gaat lachen om de grootte van zijn puist. We doen het vrijwel allemaal, en het blijft lachen gieren brullen.

2. Plassen met de deur open

En ondertussen lekker verder kletsen. Misschien plas je zelfs wel terwijl hij zijn tanden poetst. Er zijn veel stellen die dit zonder enige gene doen.

3. Scheten laten

Dit deed je in het begin wellicht helemaal niet, terwijl je nu hard scheetjes laat en het alleen maar leuk vindt om zijn reactie uit te lokken. En dat mag ook, want anders ruft hij je de kamer uit.

4. Samen trainen

Eigenlijk is het natuurlijk helemaal niet sexy om met een tomatenhoofd tegenover je partner te staan. Of helemaal doordrenkt van het zweet zijn - dat is ook niet bepaald sexy. Maar ach, take it or leave it. Het is zoals het is.

5. Braaksel opruimen

Dit doen we voor elkaar als je partner heel erg ziek is. Dan laat je zijn braaksel echt niet liggen. Daar heb je jezelf in dat geval ook alleen maar mee. 

Wat voor vieze dingen doe jij voor, of met je partner?

Inga Stoit is online redacteur bij BabyBytes. In haar vrije tijd doet zij veel aan sporten, koken, yoga en ze is gek op lange wandelingen met haar hondjes. Volg Inga ook op Instagram!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


 • My-Pride-and-Joy

  Gelukkig hoef ik nooit zijn braaksel op te ruimen, daar kan ik ook echt niet tegen dus hij zal dat dan toch echt zelf moeten doen mocht hij ooit het toilet niet op tijd halen..

 • Violette

  Wat doen mijn man en ik samen...

  Puisten uitknijpen doen we eigenlijk nooit (nog nooit gedaan tenminste).

  Na 2 maanden samen liet ik al scheetjes haha

  Laatst moest ik hem anaal temperaturen

  (Hij vind dat vies, ik heel normaal)

  Zalfjes opsmeren tussen zijn billen.

  2 dagen na mijn bevalling zijn braaksel opgeruimd (Hij was heel beroerd en had ook nog eens sinaasappelsap gedronken haha)

  Poepen en plassen terwijl hij of ik er naast staan.

  nu bijna 7 jaar samen dus hij is niet op me afgeknapt!

  Eigenlijk interesseert het ons niet omdat we na zoveel jaar nog steeds stapel gek zijn op elkaar

 • Soccer-Mom

  Als samen sporten ook al als vies wordt gezien 😑😑

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50