De rijkste YouTube-ster is slechts zeven jaar oud!

De rijkste YouTube-ster is slechts zeven jaar oud!

Hij is eigenlijk net als de meeste andere zevenjarige jongetjes: hij is lekker druk, houdt van spelen en zit vaak op YouTube. Enige groot verschil is dat hij stinkend rijk is en dat hij dat geld zelf heeft verdiend…

Ryan, bekend van het YouTube-kanaal Ryan Toysreview, is volgens de Forbes-lijst de best betaalde YouTube’er van 2018 en daarmee verslaat hij diverse andere bekende en oudere YouTube’ers . Dit jaar heeft Ryan maar liefst 22 miljoen dollar met zijn video’s verdiend.

Lees ook:
YouTube Kids komt naar Nederland

Uitpakvideo's

In 2015 begon hij met zijn videokanaal en sindsdien heeft hij maar liefst 17,3 miljoen volgers die gek zijn op zijn korte en simpele video’s. Ryan is vooral bekend om zijn uitpakvideo’s, waarbij hij speelgoed uitpakt en ermee gaat spelen en alles van het speelgoed uitprobeert. Zijn ouders filmen hem dan.

Doorbraak

De video die zijn grote doorbraak betekende en de meeste views haalde is de video waarin hij een enorm verrassingsei uitpakt waarin heel veel speelgoed zat. Dit zorgde ervoor dat hij met een van de grootste winkelketens van de Verenigde Staten mag samenwerken: Walmart.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50