De prachtige geboortefoto's van baby Dyami

De prachtige geboortefoto

Met enige regelmaat mogen wij van onze geboortefotografen één van hun prachtige reportages publiceren. Vandaag het bijzondere verhaal en de mooie foto's van baby Dyami. Geboortefotograaf Marjolein van Verwonder Fotografie was gelukkig nog net op tijd om het Grote Moment mee te maken en vast te leggen. 

"Zaterdagochtend 11 april stond de inleiding gepland. Ik had nog een andere afspraak die dag. Ik was namelijk een belangrijke schakel in de babyshower die we als verrassing voor mijn zwangere vriendin hadden geregeld. Ik hield regelmatig contact met Dennis en Tamara. Het lijkt erop dat de ontsluiting heel gestaag vordert. Ik verwelkom ’s middags mijn vriendin en we verrassen haar niet kort daarna met een babyshower. Het huis is roze versierd en er staat allemaal roze lekkers op de tafel. 

Roze wordt blauw

Op het moment dat de laatste aanwezigen de deur uit lopen gaat mijn telefoon. Ik sta gelijk op scherp en dat blijkt ook verstandig want het laatste stukje gaat ineens snel. Tamara heeft opeens al acht centimeter ontsluiting. Ik pak snel mijn cameratas en laat het versierde huis voor wat het is. Van babyroze gaan we naar babyblauw want Tamara en Dennis verwachten een jongetje. Na twee dochters mag dit gezin nu een jongetje in hun harten sluiten.

Nog maar net op tijd kom ik aan in het ziekenhuis. Slechts tien minuten na mijn binnenkomst in de verloskamer pakt Dennis zijn eerste zoon aan en legt hem bij Tamara op haar borst. Wat een magisch en wonderlijk moment. De ontlading is groot en er vloeien tranen van geluk en dankbaarheid. 

Trotse grote zussen

Dyami doet het ontzettend goed en wordt door zowel Tamara als Dennis flink bewonderd. Nadat hij zijn eerste setje kleertjes aan heeft en de controles zijn gedaan staan er twee trotse grote zussen te popelen om hun broertje te mogen bewonderen. Met een mooie ballon komen ze de verloskamer binnenwandelen. Ze hebben cadeautjes meegenomen voor hun broertje en die vindt het ook wel enorm interessant. Wat zal hij op handen worden gedragen door zijn twee trotse zussen! 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50