De allerliefste pakjes voor newborns voor komende herfst!

De allerliefste pakjes voor newborns voor komende herfst!
  • in Baby
  • 1
  • 5130
  • 07/09/2016

Toen mijn zoon uit maat 50 gegroeid was, was dat toch even een momentje waarop ik moest slikken. Er is naar mijn idee namelijk niets schattiger dan pakjes in maat 50. Ik was dan ook dolblij toen ik - meteen na mijn tweede positieve zwangerschapstest - weer naar de Hema kon om rompertjes in maat 50 vast te houden. Inmiddels is ook mijn dochter al uit de allerkleinste maatjes gegroeid, maar dat weerhoudt me er niet van stiekem nog even te kijken naar de liefste babypakjes voor aankomende herfst. Ik zet ze vandaag even voor je op een rijtje.

Noppies
Ik HOUD van Noppies! De stofjes zijn heerlijk zacht en blijven lang mooi in de was. Ook vind ik dat de pakjes bijzonder mooi aansluiten. Het linker pakje was dan ook het allereerste pakje voor mijn dochter. Vooral erg leuk met het bijpassende mutsje en jasje. Ook voor jongensbaby's is Noppies een geweldig leuk merk. Ik baal er momenteel flink van dat mijn kleine jongen alweer veel te groot is voor dit soort snoepige pyjama's! Het mintgroene boxpakje komt trouwens uit de nieuwste wintercollectie. En wat vinden jullie van het zwart-witte tuinbroekje? <3

  

Hema rompertjes
Zoals ik al zei: ik ben een mega-fan van de rompertjes van Hema. Ze voelen lekker zacht aan en blijven eeuwig goed in de was, voornamelijk de stretch-variant.  Nu zijn ze normaal gesproken al erg goed betaalbaar (héél handig, aangezien er waarschijnlijk binnen no-time hardnekkige, knalgele babypoepvlekken in zitten), maar nu is er zelfs een '2+1 gratis' actie! Doe er je voordeel mee!

 

Boxpakjes van CarlijnQ
Ook de boxpakjes van CarlijnQ zijn om op te vreten. Het is altijd zo leuk een nieuw merk te ontdekken, waar ik nog nooit eerder van had gehoord! Bij CarlijnQ ging er inderdaad weer een wereld aan pakjes waar ik hebberig van werd voor me open. Mijn portemonnee zucht ondertussen opgelucht, omdat hij blij is dat mijn kinderen inmiddels groter beginnen te worden en boxpakjes in maat 50 er niet meer in zitten. 

 

Berenpakje Noppies
Nu is er voor de koudere maanden niets handiger dan een lekker dik pak waar je je kleintje in kan stoppen, als je samen de kou in moet. En waarom dan niet het nuttige met het aangename combineren en je uk omtoveren tot teddybeer? Daar is dit heerlijke, zachte, warme pakje van Noppies meer dan geschikt voor! Hij is verkrijgbaar in het wit en antraciet. 

 

Tumble 'n Dry
Ook de boxpakjes van Tumble 'n Dry zijn erg fijn. Niet alleen hebben ze leuke printjes, ze voelen ook heerlijk zacht en soepel aan. Ik heb er zelf een paar voor mijn dochter en ik doe haar die iedere keer met veel plezier aan! 

 

nOeser
Tot slot nog even de boxpakjes uit het de nieuwe collectie van nOeser. Wederom hebben ze voor leuke, bijzondere printjes gekozen. Het wordt inmiddels saai, maar ik ben ook een groot fan van de stof van dit merk. Iedere collectie weer voelen de pakjes heerlijk zacht en soepel aan. Het fijne is bovendien dat deze boxpakjes ook tot maat 92 verkrijgbaar zijn. Dus ook je peuter kan hier nog makkelijk in ;-)

 

Welke boxpakjes zijn wat jou betreft een enorme aanrader voor komende herfst en winter?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50