In verwachting tijdens de zomer? Dít zijn de voordelen!

In verwachting tijdens de zomer? Dít zijn de voordelen!

Poeh hé, wat was het afgelopen dagen warm. Zou dat een voorbode zijn van een hele warme zomer? Dat kan best zwaar zijn als je zwanger bent, maar er zitten juist ook heel veel voordelen aan een zomerzwangerschap!

1. Drijven in het zwembad

Je kunt ongelimiteerd blijven drijven in het zwembad. Grote voordeel: je voelt je vederlicht, koelt heerlijk af en zwemmen is natuurlijk erg fijn om nare zwangerschapspijntjes even niet te voelen.

Lees ook:
Ouders let op: een doek over de kinderwagen is levensgevaarlijk

2. Bikinilijf

Je hoeft je deze zomer eens niet druk te maken over je bikinilijf!

3. Voeten

Dat is fijn: je hoeft je opgezwollen voeten niet in afknellende schoenen te duwen, want het is de ideale tijd voor slippers!

4. IJsjes in overvloed

Heb jij nu je zwanger bent ineens een enorme trek in ijsjes? Gelukkig is het zomer zijn de ijssalons weer open en kun je ze ongegeneerd eten.

5. Luchtige kleding

In plaats van zwangerschapskleding, kun je je makkelijk zittende en vooral luchtige zomerjurken gebruiken. Vooral de lange versies zitten het lekkerst!

6. Veiligheid

Omdat er geen sneeuw ligt of wegen of stoeppaden bevroren zijn, hoef je geen zorgen te maken over glijpartijen waarbij je je dikke buik kunt bezeren.

7. Perfect licht

Ben je van plan om mooie foto’s te maken van je zwangerschap: dit is de ideale tijd om dat buiten te doen. Het weer is natuurlijk perfect en dat geldt ook voor het licht.

Zie jij nog meer voordelen aan een zwangerschap in de zomer?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50