De 6 make-up essentials voor moeders

De 6 make-up essentials voor moeders

Dat je eruit ziet alsof je al nachten, correctie, maanden slecht slaapt, is natuurlijk helemaal niet erg. Dit is nou eenmaal de harde waarheid. Moet je toch fris voor de dag komen, dan kunnen deze producten je daar in een handomdraai bij helpen. Ook als je helemaal niet zo goed met make-up bent.

Concealer

Een concealer is bedoeld om oneffenheden op de huid weg te werken. Lees: de donkere kringen van slapeloze nachten te verdoezelen.

 

Bronzer

Hoe minder slaap, hoe bleker je huidje. Tijd om in het zonnetje te zitten heb je natuurlijk helemaal niet dus om je grauwe huid een oppepper te geven kun je een bronzer gebruiken. Een bronzer is een bruine poeder die je op je wangen (of andere plekken) kunt doen als blush.

 

Wimperkruller

Tenzij je van jezelf al gezegend bent met mooie, omhoog krullende wimpers, is de wimperkruller een must. De krul zorgt ervoor dat je er net iets minder moe uitziet. Wel gebruiken voordat je mascara op doet.

Lees ook: 
Beautyblogger maakt hele make-up look tijdens bevalling

Mascara

Lekker dik aanzetten die wimpers. Door mascara lijken je ogen groter en daarom zie je er minder moe uit.

 

Wenkbrauwpotlood met borstel

Om te voorkomen dat de wenkbrauwhaartjes hun eigen leven leiden, borstel je ze elke ochtend even de goede kant op. Met het potlood geef je ze voor het oog net iets meer volume zodat ze beter naar voren komen.

 

Een goede rode lippenstift

Rode lippenstift maakt je look in één keer af. Je ziet er gelijk een stuk frisser uit en daarbij trekt het de aandacht. Je wallen en vette haar vallen opeens een stuk minder op.

Welke make-up gebruik jij meestal?

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50