De 6 make-up essentials voor moeders

De 6 make-up essentials voor moeders

Dat je eruit ziet alsof je al nachten, correctie, maanden slecht slaapt, is natuurlijk helemaal niet erg. Dit is nou eenmaal de harde waarheid. Moet je toch fris voor de dag komen, dan kunnen deze producten je daar in een handomdraai bij helpen. Ook als je helemaal niet zo goed met make-up bent.

Concealer

Een concealer is bedoeld om oneffenheden op de huid weg te werken. Lees: de donkere kringen van slapeloze nachten te verdoezelen.

 

Bronzer

Hoe minder slaap, hoe bleker je huidje. Tijd om in het zonnetje te zitten heb je natuurlijk helemaal niet dus om je grauwe huid een oppepper te geven kun je een bronzer gebruiken. Een bronzer is een bruine poeder die je op je wangen (of andere plekken) kunt doen als blush.

 

Wimperkruller

Tenzij je van jezelf al gezegend bent met mooie, omhoog krullende wimpers, is de wimperkruller een must. De krul zorgt ervoor dat je er net iets minder moe uitziet. Wel gebruiken voordat je mascara op doet.

Lees ook: 
Beautyblogger maakt hele make-up look tijdens bevalling

Mascara

Lekker dik aanzetten die wimpers. Door mascara lijken je ogen groter en daarom zie je er minder moe uit.

 

Wenkbrauwpotlood met borstel

Om te voorkomen dat de wenkbrauwhaartjes hun eigen leven leiden, borstel je ze elke ochtend even de goede kant op. Met het potlood geef je ze voor het oog net iets meer volume zodat ze beter naar voren komen.

 

Een goede rode lippenstift

Rode lippenstift maakt je look in één keer af. Je ziet er gelijk een stuk frisser uit en daarbij trekt het de aandacht. Je wallen en vette haar vallen opeens een stuk minder op.

Welke make-up gebruik jij meestal?

 

Laura Saija is online redacteur bij BabyBytes. Ze woont samen met haar vriend Toby en hun baby Rosie (december 2017) in Amsterdam. In haar dagelijkse leven probeert ze een balans te vinden tussen het moederschap, haar relatie, vriendinnen én carrière. Volg Laura ook op Instagram.

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


 • Minion1

  Blush i.p.v. bronzer en je hebt mijn make-uptas inderdaad. Voor naar werk subtielere lippenstiften, rood voor feestjes

 • Shrimp

  Ik vind dat make up je ouder eruit laat zien. Ik ben belast met onze erfelijke Pipo neus . Nee zo erg is het niet maar als ik gaap of nies wordt hij rood. Maar daar gebruik ik foundation op. Verder niks, ben tevreden 😊

 • Mama-van-meisje

  Vind dat veel te veel gedoe om al die dingen dagelijks op te doen. Wenkbrauwen doe ik wel elke dag en een beetje mascara. Maar verder doe ik alleen make up als we in t weekend weg gaan. Maar dan maak ik er ook wel werk van.

 • JMLL

  Ik draag in het dagelijks leven alleen mascara. En met feestjes of bijv. Een fotoshoot draag ik foundation, geen dikke laag.

  Aan wimperkrullers, bronzer, wenkbrauwpotlood, oogpotlood en lippenstift doe ik niet Kreeg laatst nog te horen dat ik ook niets aan mijn wenkbrauwen moet laten doen, dat ze zo al goed genoeg zijn 😎 omdat ik aan het twijfelen was om ze te laten epileren voor de bruiloft.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50