Dát is nog eens een handige opruimtip!

Dát is nog eens een handige opruimtip!

Word je soms ook helemaal hoorndol van al dat speelgoed dat rondslingert? Heb je net alles aan de kant, is het een half uur later, en soms al eerder, weer net zo’n puinhoop als toen je begon met opruimen. En wat kan dat een tijdrovende klus zijn! Misschien dat deze opruimtip je tijd helpt besparen.

Ik ben zelf ook een enorme rommelkont, maar mijn kinderen spannen de kroon! Opruimen van hun rondslingerend speelgoed vind ik echt een draak van een taak, maar soms is het echt even nodig.

Lees ook:
Dreumes laten meehelpen in het huishouden? Hier dé truc!

Tip

Deze opruimtip kwam ik op HuffingtonPost tegen en ik vind ‘m reuze handig, want het spaart enorm veel tijd uit.

Pak een aantal verschillende plastic tassen en maak een rondje door het huis. In de ene tas doe je bijvoorbeeld alleen Lego en in de ander Playmobil, Barbies, boeken, etc. Zo krijgt elke zak een bepaald soort speelgoed. Daarna kun je de tas met het speelgoed heel simpel omkieperen in de juiste speelgoedbak.

Je kunt ook een tas voor elke kamer maken: in de ene zak doe je het speelgoed van je ene kind, in de andere van je andere kind.

Als je kinderen wat groter zijn, stimuleer ze dan vooral om het zelf te doen. Misschien is deze manier ook voor je kinderen heel handig om snel klaar te zijn met dit vervelende klusje.

Heb jij nog een goede opruimtip?

Tags: Opruimen, Tip

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50