Daar zijn ze weer: nieuwe, superschattige newborn Disneyprinsesjes

Daar zijn ze weer: nieuwe, superschattige newborn Disneyprinsesjes

Vorige maand plaatsten we de mega schattige Disney-fotoshoot van zes pasgeboren meisjes, die jullie minstens net zo leuk vonden als wij. Goed nieuws dus: dezelfde fotograaf heeft een nieuwe shoot gedaan met zes nieuwe mini prinsesjes en wij smelten!

Zwangerschapsfotograaf Karin Marie van Belly Beautiful Portraits maakte een nieuwe serie foto's met zes nieuwe pasgeboren meisjes. Deze keer kunnen we genieten van Rapunzel, Mulan, Elena, Tiana, Pocahontas, en Vaiana. 

Viraal

Marie vertelt aan Babble dat ze in de eerste instantie al twaalf prinsesjes wilde fotograferen, maar dat ze zich al snel realiseerde dat het onmogelijk was om dat allemaal in één keer te organiseren. Ze koos dus voor zes prinsessen in de eerste shoot en toen die viraal ging en ze overspoeld werd door positieve reacties, konden de andere zes prinsessen niet achterblijven!

Ze zijn wederom allemaal prachtig aangekleed en de details in de foto's zijn super goed doordacht! Wij hopen vast op een versie met allemaal baby knulletjes als Disneyprinsen!

Vaiana

Mulan

Pocahontas

Tiana

Rapunzel

Elena

Wij hadden nog niet van de Disneyprinses Elena gehoord, maar op Disney Channel wordt de serie Elena van Avalor uitgezonden. 

Welke foto vinden jullie het best gelukt? En zouden jullie een newbornshoot willen doen met een Disney-thema?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50