Newbornshoot met Disneyprinsessen: TE schattig!

Newbornshoot met Disneyprinsessen: TE schattig!

Disneyprinsessen en newborn baby's. Kan het leuker? Voor een ontzettende Disney-fan als ik niet echt. Deze newbornshoot wil je dus echt zien! 

Mijn vader nam mij vroeger ieder jaar mee naar de bioscoop om samen een Disneyfilm te bekijken. Maanden daarna was ik nog obsessief bezig met de prinsessen, de liedjes en de grappige sidekicks. Toen ik later de video voor mijn verjaardag kreeg, speelde ik die bijna grijs. Ik kon letterlijk het hele script van voor tot achter meedreunen. Mijn liefde voor Disneyfilms zat er dus al vroeg in. 

Toen ik dan ook deze newbornshoot van zwangerschapsfotograaf Karin Marie van Belly Beautiful Portraits tegenkwam, wist ik dat ik hem met jullie wilde delen. Alles is namelijk zo onwijs leuk gedaan en de baby's zijn zó schattig!

Ingebakerd

"Disney is altijd belangrijk geweest in mijn leven en ik houd van de prinsessen. Ik heb zelf twee dochters, al zijn die inmiddels al wat ouder" vertelt ze aan KCR3. Ze kwam op het idee om een newbornshoot aan het Disneythema te koppelen en benaderde designer Valerie van Best of Sew Trendy Accessories. Op de eerste foto liggen alle kleine prinsesjes naast elkaar ingebakerd. Zelfs zonder hun iconische jurken is duidelijk wie welke prinses moet voorstellen. 

Daarna maakte Marie nog individuele foto's van de miniprinsesjes die ook súper schattig én ontzettend goed doordacht zijn. Kijk je mee?

Assepoester

Doornroosje

Belle

Ariël

Jasmine

Sneeuwwitje

Hebben jullie een bijzondere newbornshoot gedaan?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50