Daar was het tweede streepje

Daar was het tweede streepje

Bijna een jaar geleden hield ik voor het eerst een licht positieve test in mijn handen. Ik tuurde en tuurde en dacht dat mijn ogen het hadden begeven. Waarom? Het was met middagurine en twee dagen voor mijn NOD.

De test

Ik heb meteen mijn buurvrouw een appje gestuurd of zij toevallig ook wat zag en om even te bevestigen dat ik niet blind aan het worden was. Ja, zij zag ook wat. Mijn enthousiasme ingedimd en de ochtend er op toen ik ontwaakte heel stiekem naar de wc gegaan met bekertje en test. Jaaaaa hoor, positief!

Stiekem het cadeautje uit de kast gevist, die ik daar had verstopt voor mijn man en hem zachtjes wakker gemaakt. De arme schat was nog niet geheel wakker maar pakte zijn cadeautje uit en begon meteen te glimlachen. Daar gingen we dan op naar over 9 maanden een kleine prop erbij!

Lees ook de vorige blog van Sharon:
Schaterlach en verdrietige broer

Megapresentje

Achteraf was mijn innesteling precies op de toen nog jongste zijn verjaardag geweest. Megapresentje als je het mij vraagt. En om dan nog maar even wat er achter aan de plakken een bevestiging dat andere dingen om een reden zijn gebeurd. Na alle berekeningen kwam ik uit op 18 januari 2019 als uitgerekend datum. En dat werd bevestigd door de verloskundige.

Zo zoet

Fast forward to 18 januari 2019 werden wij ouders van onze prachtige dochter en is zij inmiddels in haar 14-19 weken sprong aan beland. Ze is zo super makkelijk en zoet, ik verbaas mij er nog elke dag over. Maar oh, ik ben zo blij dat wij hebben gewacht met dit wonder want wat is het heerlijk om grote broer en zus zo bezig te zien met haar. En ook omdat het best een zware zwangerschap is geweest en ik twee schatten van kinderen heb die mij met alle liefde hebben geholpen.

Ik zit weer heerlijk op de roze wolk zoals je leest, genieten!

P.S. Leest iemand mijn emotie er in? Nu al terug aan het blikken en de kleine meid is nog niet eens 4 maanden.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50