Dít zijn de leukste overdekte speeltuinen van Nederland

Dít zijn de leukste overdekte speeltuinen van Nederland

Wil jij deze zomer een dagje weg met de kids in Nederland?  En zit het weer zoals altijd niet mee? Bezoek dan één van deze toffe overdekte speeltuinen in ons eigen land! Hieronder hebben we zeven bijzondere speeltuinen op een rijtje staan! Ken jij ze al?

KidZcity (Utrecht)

KidZcity bevindt zich in het midden van het land, Utrecht. Dit overdekte speelpark is maar liefst vijfduizend vierkante meter groot, genoeg plek voor de hele familie dus. KidZcity staat bekent om de grote klimkastelen waar kinderen zich heerlijk in kunnen vermaken. Ook zijn er meerdere attracties te vinden in het speelpark zoals een ballonnenmolen, een carrousel, een treintje, botsautootjes en nog veel meer. Parkeren is gratis en horeca gelegenheid is ook aanwezig.

Speelboerderij De Flierefluiter (Raalte)

Speelboerderij De Flierefluiter is een groot speelparadijs van drie verdiepingen én drie schuren. Deze boerderij biedt glijbanen, trampolines, zandbakken, springkussens en nog veel meer. Je kan zelfs met de boerderij dieren knuffelen in de speciale knuffelschuur. Aan deze boerderij zit een camping verbonden zodat je er een gezellig nachtje weg van kan maken.

Giga Konijnenhol (Beerze)

Het Giga Konijnenhol is een overdekte speelplaats waar kinderen zich kunnen vermaken door te klimmen, knutselen en te glijden. Ook heeft het Giga konijnenhol een Meeleeftheater. Hier worden voorstellingen opgevoerd waar de kinderen even lekker vermaakt worden. Dit speelpark kan gecombineerd worden met het zwemparadijs of de bowlingbaan. Genoeg te doen dus!

Pantropica (Luttelgeest)

Pantropica, dat voorheen De Orchideeën Hoeve heette, is voor het hele gezin een leuk uitje. Er is namelijk veel meer te doen dan alleen vertoeven in de speeltuin. Zo kun je in dit overdekte park de vlindertuin bezoeken, een speurtocht lopen, tropische dieren voeren en een jungle tocht maken. Alles staat in het teken van flora en fauna en dat merk je gelijk aan de tropische sfeer.

Krazy Kangaroo (Apeldoorn)

Krazy Kangaroo is dé plek om al je energie eruit te springen. Het is een trampolinepark geschikt voor kinderen vanaf twee jaar maar ook zeker leuk voor tieners of ouders. In dit park kun je parcours volgen, trucjes leren of gewoon lekker vrij springen. De dag kan afgesloten worden met een hapje en drankje in het restaurant.

Kids Wonderland (Molenschot)

Kids Wonderland is een speelpark met zowel een binnen- als buitenaccommodatie. Dit megapark is voor kinderen vanaf één jaar toegankelijk en biedt verschillende arrangementen aan voor bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes. Kids Wonderland bestaat uit verschillende thema’s en is echt een avonturenwereld voor de kleintjes.

Het Land van Jan Klaassen (Braamt)

Het Land van Jan Klaassen is een mega speeltuin voorzien van glijbanen, klimwanden, een grote blokkenhoek, een doolhof en een spookhuis. Dit speelpark staat bekend om de poppenvoorstelling die in het grootste poppentheater van Nederland gegeven worden. Dit is de plek om je kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Wat is jouw favoriete (overdekte) speeltuin in Nederland?

Lees ook:

8 activiteiten met een baby van 3 tot 6 maanden 
25 binnenactiviteiten met een peuter

 

Bron: dagjeweg & yourlittleblackbook
Beeld: Canva

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50