Dít zijn de geboortekaarttrends van 2024

Dít zijn de geboortekaarttrends van 2024
  • in Baby
  • 0
  • 430
  • 12 dagen

Zijn het pastelkleuren, of juist fel? En hoe zit het met thema's: is een natuurthema dé trend of juist niet? Wat zijn dé geboortekaarttrends van 2024? Wij hebben er enkele voor je uitgelicht.

Kleuren

Wat opvalt, is dat de felle kleuren echt verleden tijd zijn. Pastel- en beigetinten zijn helemaal in, vooral met een waterverfeffect. Door het waterverf- of aquareleffect lijkt het alsof het geschilderd is. Dit kan worden uitgebeeld als achtergrond kleur.

Natuur 

Iets anders wat opvalt, is dat het natuurthema helemaal hot is. Een van de manieren hoe dit terug komt is dieren. Vorig jaar zagen we al dat het gebruik van dieren razend populair is en die trend zie je ook dit jaar terug. Kies bijvoorbeeld voor een stoere tijger of een schattige olifant!
Wat ook onder het natuurthema valt zijn bloemen en planten. Dit zie je heel veel terug op de kaartjes. En dit is niet alleen voor baby’s die in zomermaanden zijn geboren van toepassing, ook voor herfst- en winterbaby’s zijn genoeg varianten met bloemen en planten te vinden! Zo kun je de kleuren van de bloemen en planten aanpassen in typische winterkleuren.

Tekening van je kindje

Een andere opvallende geboortekaarttrend zijn geboortekaartjes met daarop een tekening van de baby zelf. Ook zijn steeds vaker geboortekaartjes te zien met daarop een tekening van broertjes en zusjes.  Deze illustraties worden vaak afgebeeld als een lijntekening of een silhouetafbeelding. 

Geboortekaartje nodig?

Ben je al geïnspireerd geraakt of heb je nog meer leuke ideeën nodig? Hier kun je nog veel meer trends terugvinden!


Wat was jouw inspiratie voor je geboortekaartje?

 

lees ook: 

De leukste grote broer of zus geboortekaartjes

Originele teksten en gedichtjes voor op het geboortekaartje

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50