De leukste grote broer of zus geboortekaartjes

De leukste grote broer of zus geboortekaartjes

Of je nou een tweede, derde of vierde kindje krijgt, het is elke keer weer even bijzonder. Ook voor de grote broer of zus, want die krijgt er immers een speelmaatje bij. Het is daarom een leuk idee om de grote broer of zus te betrekken bij het geboortekaartje. Het gezin breidt uit en daarom mag hij of zij niet vergeten worden.

Kies bijvoorbeeld voor een geboortekaartje van Kaartje2go met daarop een afbeelding van een baby met grote broer(s) of zus(sen), wordt gelijk de nieuwe samenstelling van jullie gezin duidelijk. Hieronder geven we je een aantal manieren om het leuke 'broer en zus' kaartje te personaliseren!

Zeg het met een foto

Een foto zegt meer dan duizend woorden, zeggen ze toch? Dat geldt ook op een geboortekaartje. Een newborn shoot met de grote broer of zus erbij is altijd een goed idee, maar je kunt deze foto’s ook prachtig op het geboortekaartje zetten.

Schattige tekst

Misschien had het oudere kindje wel een hele leuke reactie toen hij hoorde dat hij een broertje of zusje kreeg. Deze quote is perfect voor op het geboortekaartje. Of zei je kindje iets heel grappigs toen hij zijn broertje of zusje voor het eerst zag? Vereeuwig de tekst op het geboortekaartje zodat jullie het nooit vergeten.



Gratis proefdruk

Getekend familieportret

Kan de oudste een beetje tekenen? Vraag hem om een tekening te maken van het familie totaalplaatje met de nieuwe baby erbij. Hier komt vast en zeker een prachtig, hilarisch kunstwerk uit voort. Perfect voor op het geboortekaartje.

Voet- of handafdruk van beide kindjes

Een zwart op wit voet- of handafdruk van beide kindjes is een mooi gebaar op het geboortekaartje. Deze kleine kindervoetjes en -handjes worden ooit grote volwassen handen en voeten. Het is mooi om ze daarom nog even naast elkaar vast te leggen, want straks is het niet meer voor te stellen. Je kunt dit makkelijk zelf doen met speciale pakketten die op internet te verkrijgen zijn.

Heb jij je andere kind(eren) betrokken bij het geboortekaartje?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50