Dé perfecte lifehack om je kids ’s ochtends op tijd in de kleren te krijgen

Dé perfecte lifehack om je kids ’s ochtends op tijd in de kleren te krijgen

Vind je het ook zo’n gedoe om ’s ochtends iedereen op de tijd de deur uit te krijgen? Deze Australische moeder heeft de perfecte lifehack gevonden om het voor iedereen in de ochtend wat makkelijker te maken.

Ze heeft een eigen Facebook-pagina (Motherhood, Marriage & Margaritha’s) en plaatst er persoonlijke foto’s en verhalen. Onlangs plaatste ze de perfecte oplossing voor het hectische ochtendritueel.

Lees ook:
10 lifehacks voor ouders. Handig!

Kledingdoos

Om iedereen op tijd in de kleren te krijgen, heeft ze voor elk kind (ze heeft er vier) een kledingdoos gemaakt. Elke avond legt ze, als iedereen op bed ligt, het setje kleding voor de volgende dag klaar in de kledingdoos. Op de deksel staat een foto van elk kind, dus weet elk kind precies welk setje voor hem/haar is.

Verjaardagscadeau

En wat zo leuk is: de kids vinden het elke dag een leuke verrassing om te zien wat ze die dag mogen aantrekken. ‘Het openen van de doos is net als het uitpakken van een verjaardagscadeau’, zegt ze op haar Facebookpagina.

Tags: Moeder, Kleding,

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is voormalig online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

6 leden zijn nu online
Aanmelden