Dé oplossing om ondanks alle drukte te genieten van je baby (met winactie!)

Dé oplossing om ondanks alle drukte te genieten van je baby (met winactie!)

Als kersverse ouder heb je het druk, heel druk. Daarom sta je niet altijd net zoveel stil bij al het moois dat je baby meemaakt als je zou willen. Sherief en Marissa van Mini Miles hadden dit probleem ook en bedachten de ideale oplossing die jij kunt winnen!

En dan opeens ben je papa

De zomer van 2018, lange dagen in de Zandvoortse horeca, een hittegolf en topdrukte in hun Restaurant. Druk, snel, hectisch, en dan opeens… ben je papa.

Van zijn vrouw krijgt hij elke dag bakken foto’s en video’s van hun zoontje toegestuurd. Het eerste lachje, hapje, de eerste keer kruipen en zelfs de eerste selfie. Die momenten, die wil je als ouder voor geen goud missen, dat is puur genieten!

Hectisch eerste babyjaar

Die drukste zomer in 20 jaar was binnen no-time voorbij. En daarmee ook al die mooie eerste keren en bijzondere momenten van hun baby. Door de drukke, lange dagen die je als kersverse papa of mama maakt kom je er niet altijd aan toe net zoveel te genieten van die momenten als je zou willen. Sherief en Marissa vroegen rond en merkten al snel dat zij niet de enigen waren met dit probleem. Erg cliché maar waar, de tijd vliegt, en die momenten, die komen nooit meer terug.

Mijlpaal kraamcadeau’s

Natuurlijk zijn er een hoop kraamcadeau’s om mijlpalen vast te leggen. Maar het bijhouden van een babydagboek, daar zijn Marissa en Sherief nooit aan toegekomen, al kan dat altijd nog, en mijlpaalkaarten of mijlpaaldekens zijn perfect als je wél op het juiste moment met je baby bent en een foto kan schieten! Maar een manier om van die mijlpalen te genieten die ook nog aansluit op hun drukke leven als kersverse ouders, dat was er nog niet.

Even een momentje van rust

Daarom bedachten zij de Milestone Krasposter. Een babyposter, helemaal te personaliseren en perfect om tussen alle chaos door toch even stil te staan en te genieten van al die mooie mijlpalen. Wanneer het jou uitkomt.

Als kersverse ouder kies je een mooi plekje in de babykamer voor de poster. Elke keer als je de babykamer binnenloopt en je de poster ziet word je herinnerd aan al die mooie mijlpalen en momenten. En elke keer als je baby een mijlpaal behaalt, kras je een vakje open, leg je de datum vast en sta je bewust even stil bij alles wat je baby meemaakt. Bij de groei, de ontwikkeling, alles wat al is geweest en wat nog gaat komen. Even rust en gewoon genieten van het moment.

Origineel Kraamcadeau

Sherief en Marissa zijn inmiddels vader en moeder van een tweede zoontje en hopen dat ouders met behulp van hun poster net dat beetje extra kunnen genieten van de mooiste momenten met hun baby. De posters zijn o.a. als origineel kraamcadeau te verkrijgen in hun webshop in drie verschillende designs.

Winnen!

Wil je kans maken op zo’n prachtige Milestone krasposter? BabyBytes.nl mag er drie weggeven!. Mail o.v.v. ‘Krasposter’ naar info@babybytes.nl en vertel waarom je wilt winnen! Deze winactie loopt tot en met 13 augustus 2021.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50