Cynthia (26): “Mijn mooie dochter Leyla die 9 uur heeft mogen leven”

Cynthia (26): “Mijn mooie dochter Leyla die 9 uur heeft mogen leven”

Als Cynthia met 35 weken en 2 dagen zwangerschap bij de verloskundige komt voor een routine afspraak krijgt ze slecht nieuws: “Het hartje van mijn dochter bleek snel te kloppen. De verloskundige stuurde mij voor de zekerheid door naar het ziekenhuis voor een CTG. Uiteindelijk na overleg en meerdere echo’s werd er besloten om een spoedkeizersnede uit te voeren bij mij”. 

Beloofd

“Mijn dochter is 8 april om 21.35 uur geboren in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Ik heb haar toen drie uur niet gezien. Ze waren bezig om een infuus aan te leggen via haar navelstreng. Al die tijd zat ik in de onzekerheid. Na drie uur mocht ik haar heel even zien. Want ze moest overgeplaatst worden naar het VU ziekenhuis in Amsterdam. Ik vroeg of zij dood zou gaan... Ze hadden mij beloofd dat ze niet dood zou gaan”. 

Lees hier nog meer bevallingsverhalen...

Het ging compleet mis

“Zo doende heb ik haar met een gerust hart meegeven. Ik moest zelf nog wachten op mijn eigen ambulance. Mijn vriend is met onze eigen auto naar Amsterdam gereden. Snel wisten ze wat ze had. Mijn dochter kreeg veel medicijnen. Maar toch ging het compleet mis. Haar zuurstof ging omlaag. Na precies negen uur te hebben geleefd is mijn dochter op 9 april om 6.35 uur overleden”. 

Begrafenis

“Het was midden in de eerste coronagolf. Samen met mijn vriend heb ik de crematie moeten regelen via Whatsapp en bellen. Bij de crematie mochten maar dertig mensen komen. Mijn dochter heeft een week opgebaard gelegen in mijn slaapkamer”.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


 • Zeldawarrior

  Wat een ongelooflijke nachtmerrie. Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies, ik hoop dat er wel foto's zijn gemaakt en dat jullie toch nog goed afscheid hebben kunnen nemen. ❤

 • My-two-Pride-and-Joys

  Wat erg.. heel veel sterkte voor de ouders

 • Ashleyjessy

  Wat Vreselijk! Gecondoleerd! 💔

  Wel een erg incompleet verhaal, weet niet of dit de bedoeling was ?

 • 3moppies

  Ja lijkt of er meer bij hoort

 • Chudo

  Ja dat gevoel heb ik ook. Maar misschien wilde ze niet meer kwijt dan dit.

  Lijkt me vreselijk je kind te verliezen

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50