Creepy! Spot de demon in de echo

Creepy! Spot de demon in de echo

Een ‘griezelige’ echo - waarbij het lijkt of er een demon ‘waakt’ over een foetus in de baarmoeder - gaat momenteel viraal op het internet. De echo die werd geplaatst door een anonieme Imgur-gebruiker is inmiddels een miljoen keer bekeken in twee dagen.

De mensen die de echo gezien hebben, hebben zo allemaal hun eigen interpretatie van wat er nu daadwerkelijk te zien is op de foto. De echo laat een foetus zien van rond de acht tot tien weken oud, met naast de baarmoeder iets wat lijkt op een figuurtje met een dreigend gezicht en een naakt lichaam. 

Wat zie jij erin?
De Imgur-gebruiker schreef erbij: ‘Echo van een vriend. Als je het ziet…’ Gebruiker JosePhINCH was één van de eersten die het griezelige gezicht spotte: 'Er zit een demon rechts', terwijl Manshottothemoon zei: ‘Ziet niemand anders die demon rechts?’. Echter, andere gebruikers interpreteerden het figuurtje anders. Ene Jackbos schreef: 'Hindoeïstische godin aan de rechterkant van het beeld.' Subtlemrs zei: 'Ik zie een vriendelijke zeemeermin. Iedereen ziet een demon. We zijn allemaal raar. '



Verklaring
Toen honderden mensen naar de site gingen om meer informatie krijgen, moest de degene die de foto gepost had wel even een update geven. Luigivampa-over9000 verklaarde: 'Alles is prima nu. De baby was twee maanden te vroeg geboren. Ze vroegen degenen die de echo maakten wat dat nu was, maar men had niet echt een antwoord behalve dat ze zoiets nog nooit eerder gezien hadden. Best een interessant verhaal met een passende foto...’ 

Heb jij enig idee wat we hier nu écht zien?

Meer artikelen lezen op Babybytes? Like Babybytes op Facebook en volg ons op Twitter!

Bron: DailyMail

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50