Celebs delen hun ervaring met zindelijkheidstraining

Celebs delen hun ervaring met zindelijkheidstraining

Ook beroemdheden moeten hun kind zindelijk maken. Benieuwd hoe ze dat hebben gedaan? Deze celebs hebben hun ervaring gedeeld!

Rumer Willis

De dochter van Bruce Willis en Demi Moore, vertelt over de zindelijkheidstraining van haar dochter Louetta. Ze legt uit dat haar kleintje een grappig gezicht trok als ze moest, toen ze nog in de luiers zat. “Ze begon met fronsen en ze maakte haar mond in een vorm alsof ze op een rietje zoog,” vertelt Rumer. Dus elke keer wanneer ze dat gezicht trok, wist Rumer dat ze naar de wc moest.

Khloé Kardashian

De realityster vertelde in een Instagram live video dat ze met haar dochter True elk uur een routine had. “Elk uur zette ik haar gewoon op de wc en we maakten het iets om naar uit te kijken. Ik geloof niet in omkopen, ik geloof in stimuleren,” legde Khloé uit.

Kristen Bell

In de podcast ‘Momsplaining with Kristen Bell’, legde de actrice uit dat zindelijk worden voor elk kind anders is. “Mijn oudste dochter stelde, toen ze 21 maanden was, simpelweg voor dat ze de wc kon gebruiken. Ze heeft daarna nooit meer een luier gedragen,” vertelde Kristen Bell. Ze deelt ook dat zij en haar man, acteur Dex Shepard, dat ze niet snapten waarom iedereen dat zindelijk maken zo moeilijk vindt. Verder vertelt ze in de podcast dat het universum het koppel heeft teruggepakt met hun jongste dochter. Ze legt uit: “Op dit moment zit onze jongste, die vijf is, nog in  de luiers.”

Serena Williams

Volgens Serena Williams zit het zindelijk maken in de kleine overwinningen. “Ik probeer mijn dochter Olympia zindelijk te maken, het is mijn huidige uitdaging. Ze werkt eraan, ze trok vandaag haar eigen broek op. Dat deed ze een week geleden niet!”

Chrissy Teigen

Toen Chrissy en haar man John Legend hun dochter Luna zindelijk wilden maken, viel dat net in de periode dat John op tour was. Ze deelde een foto op haar Instagram story, waar ze niet alleen haar dochter droeg maar ook de wc-bril verkleiner. In de foto zette ze: “Potty training on tour”.

Hilary Duff

De actrice deelde het verhaal over haar zoon Luca. Volgens Hilary ging dat heel makkelijk. “Ik had zoveel geluk. Ik zette er gewoon geen druk op. Ik wachtte totdat hij interesse begon te tonen. Toen vertelde ik dat zijn ‘coolere’ oudere neefjes en nichtjes ook allemaal zindelijk zijn, en dat werkte!”

Reese Witherspoon

Reese deelde in 2015 op de rode loper van de Golden Globes dat ze druk bezig was met het zindelijk maken van haar jongste zoon. De actrice vond het belangrijk dat de wereld wist dat haar leven niet alleen maar glitter en glamour is. En hoe het proces ging? Ze vertelde: “Het gaat oké. Vandaag zijn we aan het winnen, gisteren niet…”

Alicia Silverstone

De Clueless actrice, deelde haar ervaring van haar zoon Bear, in haar boek ‘The Kind Mama’. “Net zoals je baby je kan vertellen dat hij honger heeft of moe is, kan hij je ook vertellen wanneer hij naar de wc moet. Als je oplet heeft hij een soort pauzeknop, waarmee hij je genoeg tijd kan geven om naar de wc te brengen,” legt Alicia uit.

Wat is jouw ervaring met zindelijkheidstraining?

Lees ook:

Lezeressen vertellen over wanneer hun kind (eindelijk) zindelijk was
Potjestraining: tips om je kind zindelijk te krijgen in de nacht

Beeld: Pexels

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50