Broertje voor Alex, Axel, Xela, Lexa, Xael, Xeal, Exla, Leax, Xale, Elax en Alxe

Broertje voor Alex, Axel, Xela, Lexa, Xael, Xeal, Exla, Leax, Xale, Elax en Alxe
  • in Kinderen
  • 2
  • 2315
  • 14/10/2021

Had jij al eens van dit gezin uit het Belgische Staden gehoord? Gwenny Blanckaert (32) en haar man Marino Vaneeno (39) hebben 11 kinderen, allen met een naam die gevormd wordt met de letters ‘X’, ‘A’, ‘E’ en ‘L’. Het gezin maakte zelf bekend dat er een twaalfde kindje aankomt. 

Dezelfde vier letters

In april 2021 haalde het gezin van Gwenny en Marino ook al de krantenkoppen toen elfde werd geboren. Niet alleen het aantal kinderen is uitzonderlijk, ook de naamkeuze is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk. Steevast kiezen de ouders een naam met dezelfde vier letters. Het begon dertien jaar geleden met Alex. Daarna volgden Axel (12), Xela (11), Lexa (10), Xael (9), Xeal (8), Exla (5), Leax (4), Xale (2), Elax (1) en Alxe (6 maanden). 

Een zoon

Moeder Gwenny maakte zelf het nieuws bekend via Facebook. “We zijn in de wolken”, laat Gwenny weten. “Het wordt een jongetje. Dat zal de eindstand op 7-5 brengen. Zeven meisjes en vijf jongetjes. Of er nog volgen? Nee hoor. Al van in het begin hadden we de lat op twaalf gelegd. En daar blijven we ook bij. De dag dat we hier met twaalf kinderen rond de tafel zitten, is ons gezin compleet.”

Naam

De naam houden ze nog even voor zichzelf, maar hun toekomstige zoon zal ongetwijfeld een naam met dezelfde lettercombinatie krijgen. 

Hier vind je een foto van het voltallige gezin!

Wat denk jij dat de naam wordt van deze baby?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50