Bring your kid to work: zo houd je ze zoet en kun je ongestoord werken

Bring your kid to work: zo houd je ze zoet en kun je ongestoord werken

Niet iedere werkgever is er misschien even blij mee maar soms kun je echt niet anders dan je kinderen mee naar werk te nemen. De oppas heeft afgezegd en manlief redt het ook niet om eerder thuis te zijn. In principe hoeft het natuurlijk helemaal geen probleem te zijn om de kinderen mee te nemen, mits ze zich goed gedragen! En dat krijg je zo voor elkaar: 

Speelgoed meenemen

En laat de kindjes dan lekker in een hoekje ergens spelen. Dan zijn ze ook niemand tot last en kunnen ze lekker hun gang gaan. Jij zit natuurlijk niet ver bij ze vandaan zodat je makkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Geef de kindjes een taak

Als ze hun mouwen vol hebben gaan ze zich ook niet vervelen. We hebben het uiteraard niet over kinderarbeid, maar geef hen een mini taakje zodat jij lekker ongestoord aan het werk kan. Vraag hen bijvoorbeeld om een werkrapport te maken, er bestaat een grote kans dat ze dit hartstikke spannend vinden.

Karweitjes

Kinderen vinden het prachtig om mee te werken, laat hem of haar bijvoorbeeld meegaan met de stagiaire als zij de koffie gaat halen. Reken maar dat ze dit avontuurtje heel spannend vinden en de rest van de middag zoet zijn.

Neem jij je kind wel eens mee naar werk?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

5 leden zijn nu online
Aanmelden