Bizar: je ongeboren baby laten swingen door muziektampon

Bizar: je ongeboren baby laten swingen door muziektampon

Soms, heel soms, worden er producten op de markt gelanceerd waarvan Anita Meijer spontaan ‘why tell me why?’ zou gaan zingen. En dat zingen sluit dan weer naadloos aan op het product waar we het over hebben. Want vanaf nu kun je namelijk je ongeboren baby laten genieten van muziek middels een euh… speaker in je vagina. 

Als we de onderzoeken mogen geloven beïnvloedt muziek baby’s op een positieve manier. Daarom is het sinds kort mogelijk om een speaker in je vagina in te brengen om je foetus te trakteren op een gezellig nummertje van Justin Bieber of een tranentrekker van Adele. 

Na zestien weken schijnt je baby in je baarmoeder door de buikwand heen gedempte geluiden te kunnen horen. Om deze ongeboren baby’s beter van muziek te laten genieten ontwikkelde de gynaecologische kliniek Institut Marquès in Barcelona de Babypod: een speakertje van siliconen in de vorm van een tampon. Je kunt ‘m inbrengen als een normale tampon en dan aansluiten op een muziekspeler. 

Justin Bieber uit je vajizzle
De vagina is perfect om je baby van muziek te laten genieten, omdat het een afgesloten ruimte is die toch heel dichtbij de baby is, aldus de website van de kliniek. De wanden tussen de baby en de speaker zijn zacht en dun waardoor de foetus het goed kan horen. Het geluid uit de speaker is maximaal 54 decibel. De foetus zou met lachjes en mond- en tongbewegingen erop reageren, aldus de kliniek.( Niet dat je daar zelf wat van merkt dan.) De speakertampon is te bestellen via deze site.

De speakertampon: go or no go?

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons dan op Facebook en volg ons op Twitter!

Bron: Lindanieuws

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50