Bijzonder: bevalling in het vliegtuig

Bijzonder: bevalling in het vliegtuig

Als purser of steward(ess) hoef je heus niet alleen maar uit te leggen hoe je veilig het vliegtuig moet verlaten bij een noodsituatie of drankjes te serveren. Er komt soms heel wat meer bij kijken. Wat dacht je van een bevalling?

Tijdens een vlucht van Puerto Rico naar Florida was het even hands on voor de bemanning. De bevalling van een van de passagiers was namelijk begonnen! Met behulp van de crew beviel ze van een kerngezonde jongen.

Lees ook:
Fotograaf legt bijzondere bevalling in ziekenhuisgang vast

Verklaring

In een verklaring liet vliegtuigmaatschappij JetBlue weten dat zowel moeder als zoon het goed maken. “We willen de crew en de medici aan boord bedanken voor hun snelle handelen. We wensen de moeder en haar zoon alle goeds.”

Twitter

Wat zo leuk is: het vliegtuig waarin de bevalling plaatsvond was net in gebruik genomen en had de toepasselijke naam Born to Be Blue. Door een medewerker van het grondteam werd de aankomst van de moeder en zoon op Twitter gedeeld:

Bron: RTLnieuws.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50