Bibi Breijman zwanger! Maar moest dat eerder bekendmaken dan de bedoeling was

Bibi Breijman zwanger! Maar moest dat eerder bekendmaken dan de bedoeling was

Bibi Breijman is zwanger van haar derde kindje! De vlogger en presentatrice is echter nog vroeg in haar eerste trimester (6 weken), maar voelde zich blijkbaar gedwongen om het eerder bekend te maken...

Tijdens pakjesavond vertelde ze haar twee kinderen, Teddy van vijf jaar en Chester van een jaar, dat ze weer een baby in haar buik heeft. Bibi is echter nog maar zes weken zwanger. Dat is vrij vroeg om een zwangerschap bekend te maken, aangezien zo'n 22 procent van de zwangerschappen bij zes weken in een miskraam kan eindigen.

Het nieuws over haar zwangerschap was namelijk op de cover van een groot roddelblad geplaatst en dat zou een van de redenen kunnen zijn geweest om het nieuws op Instagram eerder bekend te maken dan misschien wel de bedoeling was.

Bekendmaking zwangerschap op Instagram

In de video is te zien dat Bibi het nieuws vertelt. Dochter Teddy vraagt zich af of het een meisje is en zoontje Chester beantwoordt de vraag of hij het leuk vindt met “nee”.

Hyperemesis gravidarum

Tijdens haar eerste zwangerschappen had de vriendin van zanger Waylon last van ernstige misselijkheid en overgeven, beter bekend als hyperemesis gravidarum (HG). In een interview met LINDA. Vertelde ze: “Ik zeg altijd dat het voelt alsof je een cocktail van Cif en Ajax hebt ingeslikt. Niet dat ik weet hoe dat voelt, maar ik bedoel: het voelt alsof je vergiftigd bent. En dat moet eruit, dus je spuugt en spuugt en spuugt, op een gegeven moment spuug je alleen nog maar gal. Dat maakt het zwaar. Ik kon ook echt niks. Soms kon ik niet eens naar de douche lopen. Als je veel op bed ligt, voel je je per dag zwakker worden.”

Lees ook:

Blij babynieuws voor Waylon
Amy Schumer opgenomen in ziekenhuis wegens ernstige misselijkheid

Bron: Mediacourant.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50