Ben je gelukkig? | Gastblog door Fajah Lourens

Ben je gelukkig? | Gastblog door Fajah Lourens
  • in Lifestyle
  • 9
  • 11388
  • 27/07/2018

Alle mama’s opgelet! Ik kom jullie vanaf heden wekelijks inspireren en motiveren. Ik zal schrijven over voeding en sporten tijdens én na je zwangerschap. Daarnaast ga ik ook leuke video’s maken. Ik ben een ervaringsdeskundige op het gebied van loshangend vel op je buik, maar ook als het gaat om huilbaby’s of brutale pubers. 

Naast fitgirl ben ik namelijk ook al 18 jaar moeder. Mijn dochter Irem is 18 jaar en net geslaagd voor haar havo. Mijn zoon, Shai, is 10 jaar. Voor een groot deel van deze tijd heb ik het allemaal alleen moeten doen. Ik heb te maken gehad met cultuurverschillen door de vader van mijn dochter, hij is van Turkse afkomst, en het vervelende verlies van de vader van mijn zoon. We wonen samen in Purmerland. Dit is een klein dorpje vlakbij Purmerend.

Geluk hangt niet af van een man of geld

Ik heb me in mijn leven vaak ellendig gevoeld ook over het feit dat ik moeder ben van twee kinderen van twee verschillende vaders omdat ik door mijn blonde zoon vaak word aangezien als au pair in het buitenland. Gelukkig heeft alles in het leven een reden. We leren en we worden sterker. Inmiddels ben ik erachter dat gelukkig zijn niet afhangt van wel of geen geld, wel of geen cellulite of wel of geen man hebben. Maar, ondanks dat ga ik jullie wel vertellen hoe je zonder cellulite het leven door kan gaan als je dit ambieert en hoe je heel veel geld kan verdienen. Elke week komt er iets aan bod en zo hoop ik jullie allemaal te mogen inspireren en motiveren.

Ben je gelukkig?

Laat ik beginnen met de eerste vraag aan jullie. Over deze vraag kan je goed nadenken en dan kom ik volgende week met het vervolg.

Ben je gelukkig? Zo ja, wat fijn! Houd dat vast. Als je antwoord ‘nee’ of ‘niet altijd’ is heb ik de volgende oefening voor je:

Op welke momenten ben je wel gelukkig? Schrijf elke dag vier dingen op die je gelukkig maken. En wanneer voel jij je ongelukkig? Schrijf eens op hoe je die dingen zou kunnen veranderen.

Bestsellers

Ik ben de auteur van drie bestsellers die allemaal gaan over met gezond eten op het juiste gewicht komen en/of blijven. Overgewicht is een veelvoorkomend probleem wat in mijn ogen een diepere oorzaak heeft dan eten. Als je de oorzaak kunt oplossen zal het resultaat (overgewicht) verdwijnen. Met mijn boek Killerbody Dieet kan je wel een kilo per week afvallen. Mijn doel is dat je daarna niet terugvalt en daarom is het zo belangrijk om stil te staan bij je gelukkig voelen. Ik kom hier volgende week op terug.

Wil je inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op het Instagram-account @killerbodybooks.

Liefs,

Faya 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Alle mama’s opgelet! Ik kom jullie vanaf heden wekelijks inspireren en motiveren. Ik zal schrijven over voeding en sporten tijdens én na je zwangerschap. Daarnaast ga ik ook leuke video’s maken. Ik ben een ervaringsdeskundige op het gebied van loshangend vel op je buik, maar ook als het gaat om huilbaby’s of brutale pubers. Naast fitgirl ben ik namelijk ook al 18 jaar moeder. Lees al mijn artikelen hier.

Liefs Fajah Lourens

Reageer op dit artikel

reacties (9) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50