Babynameninspiratie: zó heten de vrouwen/vriendinnen van EK-voetballers Nederland

Babynameninspiratie: zó heten de vrouwen/vriendinnen van EK-voetballers Nederland

De vriendinnen en vrouwen van de Nederlandse voetballers die in de EK-selectie zitten zijn niet alleen erg mooi, ze hebben ook prachtige namen. Dus als je nog op zoek bent naar de perfecte babynaam voor een meisje, dan geven deze voetbalvrouwen je heel veel inspiratie!

Kaylee (Nathan Ake)

Kaylee Ramman en Nathan Aké zijn sinds 2011 samen en inmiddels getrouwd. Kaylee heeft een eigen bikinimerk, studeerde aan de Erasmus Universiteit en voetbalde zelf ook bij amateurclub SVS in Capelle aan den IJssel.

Sem (Steven Bergwijn)

Steven Bergwijn had eerder een relatie met Chloe Jay, met wie hij in 2020 een zoontje kreeg. In datzelfde jaar kreeg hij ook een zoontje met Sem Smit, met wie hij een affaire had. Sinds 2021 is hij officieel samen met Sem. Afgelopen april kregen ze nog een zoon.

Dayenne (Justin Bijlow)

Keeper Justin Bijlow is samen met Dayenne Huipen. Ze is model en samen hebben ze een dochtertje.

Candy-Rae

De vrouw van Dailey Blind heet Candy-Rae Fleur. Ze was danseres en gaf ook les op de dansschool van haar moeder. Inmiddels hebben Dailey en Candy-Rae twee kinderen en een derde is op komst!

Elinde

Brian Brobbey is niet heel erg open over zijn privé-leven, laat staan zijn liefdesleven. Toch heeft ESPN-presentator Hans Kraay jr. onlangs bij Brobbey los kunnen krijgen dat er een vrouw in zijn leven is: Elinde.

Rike

Rike Nooitgedacht is sinds 2017 de vrouw van aanvoerder Virgil van Dijk. Ze was ooit werkzaam in de kledingindustrie en is moeder van hun twee dochters.

Jaimy

Jaimy Kenswiel is de vriendin van Denzel Dumfries. Ze is stylist, partyplanner en eigenaar van een kledingwebshop. Samen hebben ze al drie kinderen en een vierde is op komst.

Dannee

Dannee en keeper Mark Flekken trouwden in 2018 en hebben samen twee kinderen. Noé en Liva.

Noa

Noa van der Bijl is al jaren de vriendin van Cody Gakpo. Eind april dit jaar kregen ze hun eerste kindje, een jongetje.

Cindy

Cindy Peroti is de vriendin van Ryan Gravenberch. En niet alleen Ryan vindt haar een prachtige verschijning , dat vinden ook de lezers van de FHM. In 2023 stond ze op de FHM-lijst van de 500 mooiste vrouwen.

AnneKee

Vlak voor het EK stapten verdediger Matthijs de Ligt en zijn grote liefde AnneKee Molenaar in het huwelijksbootje. Met zo'n 421.000 volgers op Instagram is AnneKee op dit moment de beroemdste voetbalvrouw van het Oranje-elftal.

Delisha Chanayla

Delisha Chanayla is de vrouw van Donyell Malen. Als koosnaampje noemt hij haar 'the queen’. Samen hebben ze een zoontje van bijna twee jaar.

Marina

Marina Gourgis is de vrouw van Tijjani Reijnders. Ze zijn in 2023 getrouwd en ze hebben dit jaar hun eerste kindje gekregen: Xavien. Marina is bezig haar eigen kledinglijn op te zetten.

Kirsten

Kirsten is sinds twee jaar de vrouw van Jerdy Schouten en is hoogzwanger! Ze is uitgerekend in juli tijdens het EK, dus het worden spannende tijden.

Chantalle

Chantalle Schilder is de grote liefde van Joey Veerman. Samen hebben ze een zoontje, Frenkie, die inderdaad vernoemd is naar Frenkie de Jong.

Sterre

Sterre van Bakel is de vriendin van Micky van de Ven. Hij houdt zijn privéleven echt privé, maar heel soms zie je haar op zijn foto's op Instagram. 

Doina

Doina Turcanu is de vrouw van Stefan de Vrij. Ze komt uit Moldavië en is model van beroep. Samen hebben ze een zoontje.

Nikki

Nikki van Esch is de vrouw van Wout Weghorst. Ze kennen elkaar al vanaf de middelbare school, hebben al drie dochters en een vierde kindje is onderweg!

Emely

Emely Tuinder was samen met haar vriend Ian Maatsen op vakantie toen hun vakantie werd onderbroken, omdat wegens blessures Ian toch voor het Nederlands elftal werd opgeroepen.

Celina

Model en influencer Celina Kerr is de vriendin van Joshua Zirkzee. Op Instagram heeft ze meer dan 100.000 volgers.

Namen onbekend

Van een aantal spelers is bekend dat er een liefde is, maar hoe die heten? Zo zeggen Memphis Depay en Bart Verbruggen dat ze een vriendin hebben, maar dat is dan ook alles wat ze er over willen loslaten.

Vrijgezel

Niet alle spelers hebben een partner. Zo is er een aantal vrijgezel, zoals Jeremie Frimpong, Lutsharel Geertruida, Xavi Simons en volgens geruchten is Georgino Wijnaldum ook weer a single man...

(noot van de redactie: sommige namen zijn zo uniek dat er (nog) geen informatie over te vinden is in de BabyBytes-namenzoeker).

Lees ook:

EK Voetbal: 26 Nederlandse voetballers ter inspiratie voor de perfecte jongensnaam!
EK Voetbal NL -Fr: ter inspiratie voor de mooiste Franse babynamen

Bronnen: Sportnieuws.nl, Voetbalflitsen.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50