BabyBytes zoekt nog meer leuke bloggers!

BabyBytes zoekt nog meer leuke bloggers!

Vind je het ook zo fijn om mee te leven met onze blogger Krista? Of heb je heel veel aan de deskundige adviezen van onze andere bloggers, zoals Tilda? Heb jij mooie verhalen of fijne adviezen die je met onze lezeressen zou willen delen? Dan zijn we op zoek naar jou!

BabyBytes is op zoek naar nieuwe bloggers! Ben jij een thuismoeder, een carrièremoeder, een moeder met een groot gezin, een alleenstaande moeder, heb je een nakomelingetje of misschien wel een meerling? Of heb jij veel verstand van styling, ben je een verloskundige, of een doula, of misschien wel een lactatiedeskundige en vind je het leuk om verhalen uit de praktijk met andere moeders te delen? Of ben je een vader van jonge kinderen en vind je dat er wel wat meer over de kant van vaders op BabyBytes te lezen moet zijn?

Lees ook:
Bloggen op BabyBytes

Meld je aan als blogger!

Klim in de pen en mail een proefblog van maximaal 400 woorden naar chantal@babybytes.nl o.v.v. ‘Blogger’. Vergeet niet wat over jezelf te vertellen! En laat ook even weten hoe vaak je zou willen bloggen: is dat elke week, om de week of eens per maand?

In ruil voor je blog bieden we je een enorm groot platform aan (elke maand ruim 1 miljoen unieke bezoekers) en je mag natuurlijk een link naar je eigen site/social erin plaatsen!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50