Bloggen op Babybytes

Bloggen op Babybytes

Je bent net zwanger of je probeert al heel lang om zwanger te worden, je bent net bevallen of je bent tot je grote verdriet je kindje verloren… Schrijven is heel fijn om al je gevoelens te verwerken. En je verhaal delen met andere lotgenoten of het lezen van blogs van anderen geeft het gevoel dat je (gelukkig) niet de enige bent die ergens mee zit. Kijk maar bij de Blogs op BabyBytes.nl.

Via ons forum kun je je vragen aan andere stellen, maar als je liever je hart wilt luchten dan kun je het beste je ei kwijt via het schrijven van een blog. En dat kan iedereen op BabyBytes.nl! Maak een account aan en ga aan de slag!

Breng ook een bezoek aan ons Forum

Lekker bloggen

Heb je al een account aangemaakt op BabyBytes dan kun je meteen beginnen met het schrijven van een blog. Het voordeel is dat je niet onder je eigen naam jouw bekentenissen met anderen hoeft te delen. Je kunt een originele nickname verzinnen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wat zou fijn is, is dat anderen op je blog kunnen reageren en jij kunt weer op reacties een antwoord geven. Zo kun je fijn met lotgenoten praten over iets wat je bezighoudt en misschien sluit je wel nieuwe vriendschappen!

De rubriek Blogs kun je vinden via het navigatiemenu en via bijna elke pagina van BabyBytes.nl waar je de meest recente en meest gelezen blogs kunt terugvinden.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50