Baby Nieuw-Zeelandse premier vergadert gewoon mee

Baby Nieuw-Zeelandse premier vergadert gewoon mee
  • in Baby
  • 1
  • 1771
  • 25/09/2018

Zo’n drie maanden geleden beviel Jacinda Ardern, de premier van Nieuw-Zeeland, van haar eerste kind, een meisje. Nu is haar verlof voorbij en is ze weer volop aan de bak. En dat betekent dat haar dochtertje soms ‘gewoon’ meegaat naar een vergadering…

Dat is niet geheel zonder reden, want de kleine krijgt nog steeds borstvoeding en die vergadering was niet bepaald om de hoek, maar in New York. Tijdens de algemene vergadering van de Verenigde Naties gaf Ardern een speech terwijl haar dochter op de schoot zat van haar vader, Clarke Gayford. Hij heeft de volledige zorg van hun baby op zich genomen nadat Ardern haar taken na haar verlof als premier weer op zich nam.

Eigen toegangspas

Om de zaal van het zwaar beveiligde VN-gebouw in te mogen, moest ook baby Neve een eigen toegangspas hebben. Vader Gayford liet haar pas op Twitter zien:

Bron: Libelle.nl/NOS.nl
Foto: Specific (stills video)

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50