Amy Schumer geeft openlijk toe dat seksleven is veranderd na krijgen van kind

Amy Schumer geeft openlijk toe dat seksleven is veranderd na krijgen van kind

Je bent moe, het doet nog pijn, je lichaam is nog niet zoals jij het wilt waardoor je zelfvertrouwen ver te zoeken is. Je seksleven na het krijgen van een kind verandert drastisch of je dat nu wilt of niet. Comediènne Amy Schumer komt er openlijk voor uit.

Amy Schumer steekt het werkelijke leven van een moeder niet onder stoelen en banken. Zo bekende ze onlangs in een podcast dat haar seksleven is veranderd na de komst van haar zoontje in 2019. “Eerlijk? We hebben om de zeven á tien dagen seks. En als we het doen dan gaan we er ook voor. God, het is dan zo geweldig. Alsof we het vaker zouden moeten doen. Maar dan doen we het weer pas zeven á tien dagen erna…”

Lees ook
Amy Schumer heeft moeite om aan de slag te gaan

Oproep

Hoe tevreden ben jij over je seksleven? Wij zijn heel benieuwd en willen graag je reactie gebruiken voor een ‘Lezeressen vertellen’-artikel. Je kunt hieronder een reactie geven of via de Facebookpagina. Anoniem kan natuurlijk ook: mail dan even naar info@babybytes.nl o.v.v. ‘seksleven’ en laat weten dat je reactie anoniem geplaatst mag worden.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50