Amy Schumer heeft moeite om aan de slag te gaan

Amy Schumer heeft moeite om aan de slag te gaan
  • in Moeder
  • 0
  • 910
  • 20/04/2021

Als je net moeder bent geworden dan is het vaak even slikken als je weer terugkeert naar de werkvloer. Zo ook comédienne Amy Schumer. Na 23 maanden gaat ze weer aan de slag en daar heeft ze grote moeite mee.

Amy Schumer staat erom bekend dat ze via haar Instagram-account graag alles deelt over haar moederschap. Zo heeft ze nu ook de hulp van haar volgers ingeroepen. Ze gaat namelijk na 23 maanden weer aan de slag en dat valt haar nogal zwaar.

Lees ook:
Amy Schumer wordt ge-momshamed maar slaat terug met deze foto

Hoe bereid je je hierop voor?

“Ik heb de laatste paar jaar met mijn zoon kunnen doorbrengen. Nu keer ik weer terug naar de werkvloer en daar zal ik hem helemaal niet meer zien”, zegt ze bij een video die ze op Insta plaatste. “Ik weet het. Ik heb geluk. Ik ben bevoorrecht. Ik ben whatever, maar toch. Ik wil ook ruimte hebben om te voelen. Ik maak me er zorgen over, ik voel me neergeslagen. Ik ben verdrietig. Maar weet je, als ik aan het draaien ben dan zie ik hem iets van 5 dagen niet. Ik weet dat er mensen zijn die het misschien nog erger hebben, maar ik zou heel graag van andere moeders, andere ouders willen weten hoe je je daarop moet voorbereiden.”

 

Advies van andere moeders

Gelukkig leven er heel wat (beroemde) moeders met haar mee. Zo zegt actrice Debra Messing van de serie Will & Grace: “Ach lieverd, ik weet hoe moeilijk dit is. Het doet pijn - lichamelijk – om van je jongen weg te gaan. Probeer op een vast tijdstip met hem te facetimen. Structuur zorgt ervoor dat zowel jij als hij zicht beter voelt.”

Ook voormalig topmodel Paulina Porizkova geeft advies: “Weet je wat zo grappig is? Hij zal het zich niet herinneren. Mijn echtgenoot was vaak afwezig, maar mijn kinderen zijn van mening dat we er allebei even vaak voor ze waren. Het is net als met honden: alles wat ze nodig hebben en zich herinneren is liefde.”

Vond jij het moeilijk om weer aan de slag te gaan na je zwangerschapsverlof?

Bron: Yahoo.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50