Als je zwangerschapsaankondiging mislukt

Als je zwangerschapsaankondiging mislukt

Hoera! Je bent zwanger! Om je partner te verrassen heb je misschien een hele leuke manier bedacht om hem te laten weten dat hij vader wordt. Maar dan komt er een kink in de kabel…

Dat overkwam Cassi De La Torre. In de stortregen en kou stond ze haar man op te wachten bij de finish van de marathon van Boston. Zoals zovele toeschouwers had ze een bord in haar handen. Alleen op die van haar stond niet iets als ‘Kom op! Je kunt het!’. Nee, op die van haar stond een zwangerschapsaankondiging om haar man Xavier De La Torre dat hun derde kind onderweg is.

Lees ook:
Inspiratie: 10 originele zwangerschapsaankondigingen

Kink in de kabel

Maar ja, toen gebeurde er iets wat ze niet had voorzien: Xavier haalde de finish niet! Na 24 kilometer viel hij uit omdat hij onderkoelingsverschijnselen had door het slechte weer. Het medisch team hielp hem om hem van het trillen en rillen van de kou te verhelpen.

Toen Cassi’s tracking-app aangaf dat hij was gestopt met hardlopen, raakte ze in paniek. Dacht ze dat er iets ergs was gebeurd.

“Hij belde uiteindelijk en vertelde dat hij het na 24 kilometer extreem koud kreeg”, vertelt Cassie. Toen hij me belde was ik nog steeds een beetje van slag en vergat ik hem helemaal te vertellen dat ik weer zwanger ben.”

Lees ook:
Vader bedenkt hilarische manier om geslacht kind te achterhalen

Geen grote verrassing

Toen ze elkaar weer zagen bij het familie meetingpoint, kon ik hem eindelijk het goede nieuws vertellen.

Voor Xavier was het geen hele grote verrassing. Omdat ze zich al een tijdje heel erg moe en niet lekker had hij al zo’n vermoeden. Carri ontkende het een maand lang omdat ze hem tijdens de marathon wilde verrassen.

Dat is dus wel gelukt, maar niet helemaal op de manier die Cassie in gedachten had…

Bron: TheBump.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50