Actrice Jennifer Lawrence verwacht eerste kindje

Actrice Jennifer Lawrence verwacht eerste kindje

Op het grote scherm kroop ze eerder in de huid van een moeder, maar nu wordt ze in het echte leven moeder! Actrice Jennifer Lawrence is zwanger van haar eerste kindje dat ze samen met haar man Cooke Maroney verwacht.

Het blije zwangerschapsnieuws bevestigde ze aan Today.com.

Lees ook
Waarom vooral de eerste zwangerschap magisch is

Relatie

De 31-jarige actrice stapte in oktober 2019 in het huwelijksbootje, nadat ze volgens ingewijden een jaar eerder een relatie met elkaar kregen. In een interview met Entertainment Tonight vertelde ze dat Maroney “de leukste persoon is die ze in haar leven heeft ontmoet”. Trouwen met hem was een makkelijke beslissing.

Babybuikje

Wanneer de baby precies wordt verwacht is nog niet bekend, maar Lawrence is wel al met een klein babybuikje gesignaleerd, zoals te zien is op beeld bij The Dailymail.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50