Acht makkelijke beautytips voor mama’s

Acht makkelijke beautytips voor mama’s

Die ene mama op het schoolplein of die moeder op Instagram lukt het misschien om tot in de puntjes verzorgd voor de dag te komen, maar ondertussen loop jij er voor je gevoel als een zwerver bij. Hier zijn een paar tips om jezelf makkelijk en snel toch een beetje te verzorgen.

Creëer een spa onder de douche

Gebruik het korte momentje dat je voor jezelf hebt onder de douche ook echt om jezelf even te verwennen. Geniet van de warme stoom in de douche, wat je nog aangenamer kunt maken door een lekker geurende olie op de vloer van de douchecabine te verspreiden.

Borstel je wenkbrauwen

Een van de manieren om lekker ‘wakker’ voor de dag te komen, is door je wenkbrauwen netjes te kammen. Je hebt het soms misschien niet eens door, maar ze kunnen behoorlijk door de war zitten!

Drink genoeg water

Water, water, water, heel belangrijk voor een goede huid. Blijf gedurende de dag hydrateren door bewust te letten op het aantal glazen water dat je drinkt.

Lees ook:
Scheren tijdens de zwangerschap, tips & tricks

Gebruik oogdruppels

De slapeloze nachten laten je overdag vaak achter met van die droge, rode ogen. Gebruik hiervoor oogdruppels, zo merkt helemaal niemand dat jij zoooo ontzettend moe bent.

Lippen of ogen?

Haast? Kies dan voor welke van de twee je gaat, je ogen of je lippen. Het is beter om één van de twee mooi op te maken dan allebei half.

Draag een haarband

De perfecte oplossing voor een bad hairday is de haarband. Ze zijn er tegenwoordig in allerlei leuke stofjes, printjes en kleuren.

Gebruik een electrische gezichtsreiniger

Masseer je gezicht elke avond met een gezichtsreiniger en reinig je huid grondig. Zo heb je straks net zo’n lekker zacht huidje als je kleintje.

Bereid een smoothie

Gooi je complete aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan groente en fruit in de blender en drink elke dag een lekkere smoothie. De vitamines peppen je helemaal op.

Heb jij nog tips voor andere mama's om jezelf lekker te verzorgen?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50