Aanstaande ouders op de vlucht voor politie in Vier Handen Op Eén Buik

Aanstaande ouders op de vlucht voor politie in Vier Handen Op Eén Buik

Gisteren was wederom weer een opvallende aflevering van het tv-progamma Vier Handen Op Eén Buik te zien. In deze aflevering aanstaande tienerouders Samantha (18) en Toni (23). In plaats van bezig te zijn met alle leuke voorbereidingen voor het aanstaand ouderschap, zijn ze op de vlucht voor de politie. 

Waarom? Toni moet namelijk nog vier maanden de gevangenis in voor een mishandeling uit 2010, alleen daar heeft-ie niet zoveel zin in omdat hij zijn vriendin niet alleen wil laten nu ze zwanger is. Logisch, en ook lief, maar niet heel handig.

Brommen in de bajes
Toni werd destijds veroordeeld tot een taakstraf, maar hij maakte deze niet helemaal af. De politie heeft echter een arrestatiebevel en komt hun huis vroeg in de ochtend binnenvallen. Het koppel verschuilt zich onder het bed en zodra de politie weg is, vluchten ze.  

Uiteindelijk gaat hij toch vrijwillig de bak in na aandringen van BN’er-moeder Melisa Schaufeli, die het stel helpt. Hij krijgt tijdelijk verlof als Samantha’s bevalling begint. Echter, zodra hun dochter Vanessa eenmaal geboren is, is hij niet meer van plan om te gaan zitten. Samantha legt uit: ‘We gaan gewoon op de vlucht. Of ja, zo noem ik het eigenlijk niet. Je zit ergens waar ze je niet kunnen vinden.’

Geholpen?
Melisa Schaufeli heeft heel erg haar best gedaan het stel op het rechte pad te krijgen, maar denkt niet dat dit gelukt is. ‘Wat ik niet leuk vind is dat zij advies niet serieus neemt en gewoon haar eigen ding blijft doen. Ik heb niet echt het gevoel dat ik ze heb kunnen helpen.’

Bekijk de hele aflevering HIER. Het bewuste fragment begint om minuut 12:46.

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (10) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50