Aangenaam: de nieuwe redactie

Aangenaam: de nieuwe redactie
  • in Overig
  • 0
  • 1851
  • 25/08/2016

In 2006 werd Babybytes opgericht, in de eerste instantie als platform waar (aanstaande) moeders elkaar op de hoogte konden houden van hun zwangerschap, bevalling en het moederschap. Er zijn talloze vriendschappen gesloten en duizenden moeders hebben informatie met elkaar gedeeld. Nog steeds is er een actieve mama-community op Babybytes. Als je het leuk vindt om met andere moeders of zwangeren online te kletsen, foto's en/of informatie te delen, dan ben je hartstikke welkom om je op het forum aan te melden!

Afgelopen december hebben we nog iets leuks toegevoegd aan onze community, namelijk het redactionele onderdeel van Babybytes. Dagelijks verschijnen er artikelen die interessant zijn voor de (aankomende) ouder, plaatsen we nieuwtjes met betrekking tot baby's en moeders en schrijven we stukjes die simpelweg leuk en herkenbaar zijn om te lezen. Sinds deze maand heeft er een wisseling plaatsgevonden op de redactie. Zoals jullie misschien hebben gezien, hadden wij laatst een open vacature. Die is inmiddels opgevuld en de nieuwe redactie stelt zich daarom graag aan je voor:

Betty - hoofdredacteur
"Ik ben Betty, 30, en moeder van twee kinderen. Mijn zoon is een vrolijke peuter en mijn dochter een tevreden baby. In het laatste trimester van mijn zwangerschap werd ik aangenomen als redacteur bij Babybytes, een droom die werkelijkheid werd. Ik heb namelijk altijd al met heel veel plezier geschreven over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Zo rond mijn tiende begon ik met verhalen over paarden (tja, je bent een tienermeisje of niet) en ik ben schrijvend van begin twintiger met een eerste eigen huisje naar getrouwde vrouw en moeder van twee kinderen gegaan. Toen ik zwanger werd van mijn zoon, ontdekte ik dat ik schrijven over de bijzondere wereld van het (aankomende) moederschap het allerleukst vond. Sinds ik weer terug ben van mijn zwangerschapsverlof, mag ik mezelf met heel veel trots hoofdredacteur van deze leuke site noemen. Naast nuttige, informatieve artikelen, lijkt het me ook leuk om Babybytes een iets meer persoonlijke draai te geven. Het is als moeder zijnde tenslotte fijn om te weten hoe andere moeders alle bijzondere momenten met hun kroost doorbrengen." 

Suzanne - redacteur
"Hai, ik ben Suzanne ook wel Suus. 32, freelance journaliste en sinds kort dus ook redacteur voor Babybytes. Twee dagen per week laat ik het fijne Breda achter mij om samen met Betty in Amsterdam Babybytes te vullen met hele toffe content. Als freelance journalist schrijf ik al jaren over heel veel verschillende onderwerpen. Toen ik bijna twee jaar geleden moeder werd van een heel tof meisje, kwam daar een hele brede groep aan interesses en onderwerpen bij om over te schrijven. Die honger naar informatie over zwanger- en ouderschap is alleen maar groter geworden en ondertussen is dat waar ik het liefst en het vaakst over schrijf. Mijn artikelen zijn vaak verweven met humor, zelfspot maar ook grondige research is aan mij besteed. Ik heb er onwijs veel zin in om jullie te leren kennen en voor jullie te gaan schrijven. Betty en ik willen graag wat persoonlijkheid terugbrengen in de website dus schroom zeker niet om je vragen te stellen en contact met ons op te nemen."

Vaste columnisten
Bovendien verschijnen er op Babybytes met zekere regelmaat artikelen van onze vaste columnisten.

  • Tilda is coach voor moeders en schrijft vaak over de strubbelingen waar moeders mee te maken kunnen krijgen. 
  • Rosanne is opvoedcoach en leert ons de fijne kneepjes van het opvoeden.
  • Fotografen Marjolein, Annemiek en Shirley delen hun schitterende geboortefoto's.
  • Van Sanne krijgen we eens in de zoveel tijd hilarische en herkenbare columns.
  • En diëtist Desiree zal binnenkort beginnen met haar interessante artikelen over voeding. 

Zoals je ziet hebben we een onwijs leuk en veelzijdig team om Babybytes iedere dag weer van nieuwe, hopelijk herkenbare en/of leerzame artikelen te voorzien. 

Als je ideeën of suggesties hebt om Babybytes nog leuker te maken, laat het ons weten! Dat kan hieronder (als je een Babybytes-account hebt), of per email. Stuur dan iets naar betty@babybytes.nl of suzanne@babybytes.nl. We zijn benieuwd! :-)

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50