9x leuke activiteiten voor Valentijnsdag voor jou en je kind!

9x leuke activiteiten voor Valentijnsdag voor jou en je kind!

Mama's en papa's opgelet! 14 februari is het weer zo ver: Valentijnsdag! De dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. Wil jij jouw kind of partner verrassen met een leuk knutselwerkje, een lekkere snack of een leuke activiteit, maar heb je geen inspiratie? Wij hebben tips! 

Knutselen 

Iets wat altijd leuk is voor de kinderen en ouders is knutselen. Het verrijkt de geest en geeft je kindje de vrijheid om diens creativiteit de gebruiken. Wilt jouw kleine een vriendje of vriendinnetje verrassen of wil jij iets voor je partner maken, maar heb je geen inspiratie?  

Wat dacht je van deze ontzettend leuke voet (of hand) tekening? 

 

Of deze creatieve vlinders gemaakt van oude wc-papier rollen? (Bonuspunten voor het recyclen!) 

Een kleurplaat is altijd leuk! Wat dacht je van deze ontzettend schattige berenkleurplaat met hartjes? 

 

Check voor meer knutsel inspiratie onze Pinterest pagina! 

BabyBytes.nl Pinterest - Valentijnsdag inspiratie

Eten 

Het gezegde 'liefde gaat door de maag' is niet voor niets! Een lekkere, creatieve Valentijn snack is eigenlijk heel makkelijk om te maken en zeker voor jouw kleine zijn er genoeg gezonde opties! Denk hierbij bijvoorbeeld aan fruit en groenten! 

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze aardbei-watermeloen spiezen? Ontzettend lekker en supergezond! 

  

Wil je ze iets specialer maken? Doe er dan pure chocola op en gun jezelf, je partner of je kind een zoete verrassing! 

 

Niet zo’n fan van zoetigheid? Dan is dit een leuk idee voor jou. Pizza's in hartjesvorm! Pizza is al jaren een favoriet van heel veel mensen, inclusief kinderen! Met de verschillende toppings en smaken is dit een perfecte verrassing voor jouw geliefden en naasten.

 

Activiteiten 

Voor veel mensen is tijd en aandacht een belangrijke liefdestaal. Het leuke van Valentijnsdag is het feit dat de liefde gevierd wordt en dit kan op verschillende manieren.  

  • Ga bijvoorbeeld romantisch dineren bij een fancy restaurant. Lekker eten is belangrijk voor de geest en het lichaam. 
  • Ga een dagje naar de dierentuin! Dit is een ontzettend leuk idee om met de kleintjes te doen, want dieren en kinderen zijn een goede combinatie! 
  • Doe een indoor picknick. Wie zegt dat je het huis uit moet om een gezellige tijd met elkaar te hebben? Picknicken is een favoriet van veel mensen, maar met het weer in Nederland en de temperaturen wordt het moeilijk. Een indoor picknick is dan de oplossing. Neem een kleedje, je favoriete snacks en je gezelligheid mee voor een geslaagde picknick! 

Heb jij al plannen voor Valentijnsdag?

Lees ook

Man doet schitterend aanzoek aan zijn stiefdochter
Liever een nachtje doorslapen dan seks of sieraden voor Valentijn

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50