Liever een nachtje doorslapen dan seks of sieraden voor Valentijn

Liever een nachtje doorslapen dan seks of sieraden voor Valentijn
  • in Relaties
  • 0
  • 2243
  • 14/02/2021

De romantiek op Valentijnsdag is bij nieuwbakken ouders ver te zoeken. Zo blijkt dat ouders van jonge kinderen liever de voorkeur geven aan een nachtje doorslapen dan seks of een ander romantisch Valentijnscadeau.

Uit een poll van Today.com onder 750 ouders blijkt dat een nachtje doorslapen als cadeau razend populair is. Maar liefst 65 procent geeft de voorkeur aan een nachtje doorslapen. Ook een partner die de afwasmachine uitruimt, staat hoger op het Valentijnsverlanglijstje dan een partner die lieve briefjes schrijft. Zo’n 81 procent kiest liever voor een schoon huis dan voor sieraden.

Lees ook:
20 opmerkingen die elke man vaker wil horen

In de watten leggen

Toch willen vinden moeders het ook wel fijn om in de watten te worden gelegd door hun partner. Als moeders konden kiezen tussen een chique diner in een hip restaurant of een week aan tafel te zitten zonder dat de kinderen zeuren over het eten, dan kiest het merendeel voor het chique diner.

Wat zou jouw ideale Valentijnscadeau zijn?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50