6 kledingstukken of accessoires die je nooit weg moet doen

6 kledingstukken of accessoires die je nooit weg moet doen

Wellicht heb je wat minder ruimte tot je beschikking nu je moeder bent en wil je het liefste wat kledingstukken weg doen. Dit is natuurlijk altijd een lekker idee, maar soms draaien we ietwat te ver door in de Marie Kondo hype, en doen we eigenlijk dingen weg die helemaal niet weg hadden gehoeven. Zoals de kledingstukken van hieronder, die moet je nooit maar dan ook nooit weg doen!

1. Dat mooie jurkje waar fijne herinneringen aan gekoppeld zijn

We hebben allemaal wel een jurkje waar we fijne herinneringen aan hebben. Bijvoorbeeld: het jurkje wat je droeg tijdens jullie eerste date of toen je die mega deal binnen sleepte. Dit soort jurkjes zijn goud waard, niet weg doen dus.

2. Het leren jasje waar je je een echte bad ass in voelt

Sandy uit Grease is er niks bij, dit jasje maakt jou een echte rockster. Als je dit een beetje fatsoenlijk weet te combineren ben je echt een flawless mama. Dit jasje is er een voor in de boeken.

3. Je eerste dure handtas

Hier heb je immers jaren voor gespaard. Waarschijnlijk heb je hem ondertussen volledig versleten en valt hij van ellende uit elkaar. Maar het blijft een prachtig vintage item waar je stiekem nog veelte dol op bent.

4. Oma’s sieraden

Wellicht is het niet iets wat jij zou dragen, maar dat doet er niet toe. Het feit dat ze van oma zijn geweest maakt ze enorm waardevol en wie weet vind je ze over een aantal jaar wel mooi. Zo niet is het even goed een mooi aandenken.

5. Je favo shirt van vroeger

Misschien liep jij het allerliefste in je favo band shirt terwijl je moeder deze echt afschuwelijk vond. Je hebt het met zoveel plezier en trots gedragen, deze ga je dus mooi niet weg doen. Je kunt er altijd nog in slapen.

6. Zomerse ‘troepjes’

Elke vrouw heeft van die typische zomerse frummels waar ze eigenlijk verder niet zoveel mee kan. Denk aan: omslagdoekjes, haarband, gehaakte shirtjes, truitjes met pina colada erop afgebeeld. Niet alledaags dus, maar daarom hoef je ze nog niet forever weg te doen.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50