53-jarige Courtney Cox wil opnieuw moeder worden

53-jarige Courtney Cox wil opnieuw moeder worden

Voormalig Friends-actrice Courtney Cox bekent dat ze graag nog een kindje zou willen hebben. Ze is alleen niet meer een van de jongsten met haar 53 jaar… Courtney heeft al een dochter van 13 jaar samen met haar ex en acteur David Arquette.

In een interview met NewBeauty bekent de actrice dat ze het wel erg leuk zou vinden om weer zwanger te zijn. “Ik weet het, het klinkt een beetje gek, maar het lijkt me heel erg leuk. Ik bedoel, ik kan een donoreitje dragen… Ik zal dan wel een van de oudsten zijn die dit zou willen, maar het lijkt me echt heel mooi, samen met Johnny dan.”

Lees ook:
Zwanger worden boven de 35

Jongere vriend

Johnny McDaid is haar vriend die met zijn 40 jaar een stuk jonger is dan Courtney. In het interview is ze erg open over haar relatie met haar jongere vriend. “Hij is jonger dan ik en met een andere man zou dat misschien heel moeilijk zijn, maar uiterlijk is niet belangrijk voor hem en zijn familie. Ik maakte me eerst zorgen over het leeftijdsverschil, maar ik denk dat het er niet toe doet. Hij waardeert schoonheid, maar het gaat dieper dan dat.”

Zwanger op latere leeftijd

Overigens zou Courtney niet de eerste zijn in Hollywood die op late leeftijd moeder wordt. Zangeres Gwen Stefani kreeg haar derde zoon op 44-jarige leeftijd. Actrice Halle Berry was zelfs iets ouder. Zij kreeg op haar 47e haar tweede kind.

Zou jij het durven: zwanger worden na je 50e?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (6) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50